Parlamentarii AUR Constanţa susţin construirea unui spital regional la malul mării. „Este o urgenţă şi o obligaţie”

866
Parlamentarii AUR Constanţa susţin construirea unui spital regional la malul mării. „Este o urgenţă şi o obligaţie” - aurmateescufocsa2-1612292030.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Constanța își exprimă profunda indignare față de modul „arogant” în care ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, abordează problema sistemului de Sănătate din România.

Aceștia au participat la protestele din weekend-ul trecut de la Ministerul Sănătății și insistă ca ministrul să respecte termenele impuse de co-președintele AUR, George Simion. De asemenea, parlamentarii AUR Constanța consideră că Vlad Voiculescu trebuie să demisioneze acum din funcție, mai ales după ultimele declarații, din care a reieșit că județul Constanța este din nou absent de pe lista de priorități a Ministerului Sănătății.

Amintim că partidul AUR și-a exprimat intenția să renunțe la subvenția de la stat pentru partidele politice și să o utilizeze pentru construcția unui spital nou. Cu toate acestea, momentan, nu i-a băgat nimeni în seamă, însă partidul AUR încă așteaptă răspunsul guvernamental pentru această propunere.

„Constanța este capitala estivală a României. Milioane de oameni vizitează, anual, litoralul românesc. Cu acest prilej, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța este complet depășit, mai ales că el nu face față nici în extrasezon! Clădirea SCJU datează de mai bine de un secol și orice investiție este inutilă, întrucât vorbim de o clădire erodată. Astfel, un spital regional la Constanța este o urgenţă! În calitate de senator al Partidului AUR și reprezentant al județului Constanța, obligația mea este să reprezint interesele cetățenilor județului nostru și acesta este angajamentul meu: spital nou, la Constanța”, a spus senatorul constănţean Sorin Cristian Mateescu.

De aceeaşi părere este şi deputatul AUR de Constanţa, Viorel Dumitru Focşa, care susţine că numai construirea unui spital nou ne-ar mai salva pe viitor.

„Constat că Guvernul tricicletă se ține numai de năzbâtii, de data aceasta unele de-a dreptul criminale. Nu mai vrem să fim arși de vii în spitale și vrem spitale noi! Mai mult, un spital nou este o urgență și o obligație în județul nostru! Vocile constănțenilor sunt ignorate de guvernele ultimilor ani și am ajuns la capătul răbdării, literalmente! În calitate de deputat al partidului AUR, datoria mea este să slujesc cetățenii și nu să îi ignor, așa cum aceștia au fost tratați în ultimii 31 de ani. Așadar: spital nou, la Constanţa”, este şi opinia deputatului constănţean Viorel Dumitru Focșa.

În altă ordine de idei, parlamentarii AUR Constanța salută apelul recent al altor parlamentari constănțeni pentru un front comun în privința construirii unui Spital Regional la Constanța, care a fost o adevărată înșelăciune în ultimii ani pentru județul de la malul mării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Ianuarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Joi, 21 Ianuarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.4003 secunde