Ovidiu Brăiloiu și-a lansat candidatura la Eforie Nord și Sud

1017
6
Ovidiu Brăiloiu și-a lansat candidatura la Eforie Nord și Sud - printlansarecandidaturaovidiubra-1337530679.jpg
Primarul orașului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, și-a lansat candidatura pentru al treilea mandat la conducerea administrației publice locale. Dacă în primele două mandate, Brăiloiu a candidat din partea PSD, de această dată, el este candidatul USL.
Evenimentul de lansare a candidaturii s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Sâmbătă, Brăiloiu și echipa sa s-au aflat la Hotelul Petrolul din Eforie Nord, iar duminică, în fața Teatrului de Vară din Eforie Sud. În ambele zile, sutele de localnici veniți să-l susțină pe Ion Ovidiu Brăiloiu au putut participa la specta-cole care i-au avut ca protagoniști pe Provincialii, Divertis - la Eforie Nord, și Mircea Cazan, Ionuț Galani și trupa "Vunk" - la Eforie Sud.
De la eveniment, nu au lipsit nici liderii formațiunii politice din care edilul face parte, respectiv din conducerea PSD Constanța, dar și lideri de la PNL și PC. Pe lângă consilieri locali și județeni, au fost prezenți și parlamentarii Alexandru Mazăre, Nicolae Moga, Eduard Martin, Gheorghe Dragomir, Puiu Hașotti, Mircea Banias și Amet Aledin.
În discursul susținut în fața celor prezenți, Ovidiu Brăiloiu le-a vorbit localnicilor despre proiectele finalizate, dar și despre implemen-tarea celor zece proiecte blocate de fostul Guvern. Trei dintre aceste proiecte fac referire la refacerea totală a falezelor, construirea de locuințe pentru tineri și locuințe sociale, precum și înființarea unei grădinițe la Eforie Nord.
Totodată, primarul Brăiloiu le-a spus celor prezenți că este foarte încrezător că noul Guvern USL va debloca toate cele zece proiecte. Pentru ca acest lucru să fie posibil, primarul le-a solicitat oamenilor să-l sprijine atât pe el, cât și pe echipa USL, iar pe 10 iunie echipa sa să fie declarată învingătoare.

Comentează știrea

Mihai Anton
22 mai 2012
Eliminarea Mogulului

sunt un cetatean din Eforie, acest primar Ion Ovidiu Brailoiu mi-a oferit .. o taraba pt luni pe strada panselelor, la trimis pe soferul lui Virgil sa-i dau spaga preopriuzisa.. Spaga automat nu i-am mai inmanat-o si dupa vreo 3 4 zile eram pe faleza in jurul orelor 03- 04 dimineatza si 3 indivizi au venit si mi-au oferit 15 min de corectie si mi-au spus sa am grija pe viitor ce fac.. automat mi-am dat seama ca este din aprtea acesui individ.

Gabriel Francu
27 mai 2012
Brailoiu un informator, fometos fara limita

Buna ziua Eforieni, in data de 12.06 am fost la primarie la Brailoiu sa-l rog sa-mi dea si mie o taraba sa-mi castig si eu existenta pe timp de vara ca sunt va de capu meu cum sunt multi din Eforie. Acest excroc mi-a cerut 1000 de Euro pentru o taraba, de unde sa-i dau eu banii astia?si plus ca ma facut de ras in toata primaria!

gov
28 mai 2012
NU VATI SATURAT DE ATATA VRAJEALA ?

PENTRU BRAILOIU Atunci cand te simti stramtorat de multe chestii, cand simti ca nu ai sansa apelezi la anumite tertipuri mai mult sau mau putin legale sau de bun simt,amenintari, o dai in familia contracandidatilor, in copiii acestora, de atat este in stare Brailoiu.HAIDETI EFORIEINI SA ELIMINAM MIZERIA ASTA

aa
29 mai 2012
PP-DD in floare

NEVASTA-SA A OMORAT 3 PERSOANE NEVINOVATE PE TRECEREA DE PIETONI http://www.uups.ro/21737/sotie-de-primar-fiica-de-politist-si-ex-posesoare-de-dosar-penal.html, EL A FOST PRINS CU 15 TONE DE MOTORINA IN CURTE http://old.cotidianul.ro/rezervor_cu_motorina_furata_in_curtea_primarului_din_eforie-3297.html, ameninta lumea, ameninta copiii contracandidatului, Un gras notoriu incurabil

Mihai Gavrila
30 mai 2012
NU VATI SATURAT DE MINCIUNILE LUI BRAILOIU ?

OAMENI BUNI SE APROPIE VOTUL, VA ASTEPT CU SUFLETUL DESCHIS, LA VOT NU SUNTENTI AMENINTATI, SUNTETI SINGURI IN CABINA, NU VATI SATURAT DE ATATEA AMENINTATI ALE ACTUALULUI PRIMAR,NU VATI SATURAT (PROMISIUNI) ?IN ORAS SE MAI VORBESTE CA FATA CEA MICA A MOGULUI ARE HIV SI LUI II ARDE SA CANDIDEZE, RUSINE

Anghel Ion 3D
30 mai 2012
Afara cu mafia, afara cu Brailoiu

Mihai, ai dreptate, dragi eforieni, am o intrebare omeneasca pentru dumneavoastra, nu vreti un primar bun, un om adevarat.. vreti sa spune-ti ca nu vati saturat de vorbele, doar vorbele acestui Brailoiu ?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : Primăria Eforie caută promotori
Pagina a fost generata in 0.4141 secunde