OSCE / Victor Ponta, numit șef al delegației parlamentarilor români

217
1
OSCE / Victor Ponta, numit șef al delegației parlamentarilor români - ponta-1488385515.jpg
Fostul premier Victor Ponta va reprezenta România în calitate de președinte al delegației parlamentarilor români la OSCE, una dintre cele mai mari organizații regionale de securitate. Numirea lui Ponta a fost făcută de Parlament cu sprijinul PSD. 


Organizația cuprinde 57 de state din Europa, Asia Centrală și America de Nord și discută la nivel înalt teme de securitate, economie, democrație și drepturile omului. 


Ponta va fi unul dintre cei 323 de delegați care formează Adunarea parlamentară a OSCE și va participa la toate întâlnirile organizate. În calitate de președinte al delegației parlamentare a României, Ponta va face parte din cercul restrâns al celor 57 de lideri care au drept de vot în aprobarea bugetului, alegerea Secretarului General și conducerea activității Adunării. 




Comentează știrea

Lavinia
6 martie 2017
Succes

Buna ziua, Cred ca ma cunoasteti putin. Sunt Florentina-Lavinia si lucrez in strainatate. As vrea sa ma intorc acasa. Motivul l-am gasit. Romania si-a gasit in prezent un leader si acela cred ca sunteti dumneavoastra. Totul este sa nu ne pierdem viziunea asupra realitatii. Sper sa gasesc o cale de reintoarcere. Va urez succes! O primavara frumoasa, Lavinia

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5372 secunde