Organigrama restrânsă a Primăriei Constanța ar putea fi aprobată în ședința Consiliului Local Municipal de vineri

1898
Organigrama restrânsă a Primăriei Constanța ar putea fi aprobată în ședința Consiliului Local Municipal de vineri - 28237099263eabfd88626124a822c64c.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali municipali constănțeni se reunesc vineri, 16 iulie, de la ora 12.00, în ședința ordinară a lunii iulie, după ce, reamintim, ei au sărit peste aceea a lunii iunie. Pe ordinea de zi a evenimentului vor fi incluse, așa cum susțin surse din Primăria Constanța, peste 50 de proiecte de hotărâre, printre ele regăsindu-se, se pare, inclusiv un proiect ce prevede preluarea de către municipalitate a managementului asistenței medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
Reamintim că primarul Radu Mazăre declara, cu aproximativ o lună în urmă, că nu ia în calcul preluarea acestei unități spitalicești până la identificarea unei surse de finanțare în cadrul administrației locale. Cu toate că proiectul se va afla pe ordinea de zi a ședinței de CLM, aceleași surse au dat de înțeles că este puțin probabil ca el să treacă. Ne putem, așadar, aștepta ca cel puțin aleșii locali PSD să voteze "împotrivă", pe motivul invocat de Mazăre, anume inexistența unei surse de finanțare.
Pe lângă acest proiect, consilierii vor dezbate și propunerea care prevede aprobarea prețului de facturare al apei de adaos, adică al acelor cantități de apă care figurează la pierderi din cauza faptului că există asociații de locatari care fură apa caldă din calorifere.
Printre proiecte se regăsesc, de asemenea, inițiative care se referă la aprobarea unor studii de fezabilitate (SF-uri) pentru drumurile interioare din cartierul de locuințe ieftine pentru tineri din Baba Novac.
Unul dintre proiectele care nu figurează încă pe ordinea de zi a ședinței, dar care va fi dezbătut, cel mai probabil pe ordinea suplimentară, se referă la aprobarea unei noi organigrame a Primăriei Constanța, organigramă în care numărul maxim de angajați este de 798, comparativ cu 1.148, atât câți sunt acum. Dezbaterea proiectului este incertă deoarece municipalitatea așteaptă un aviz din partea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Dacă ANFP nu va transmite până pe 16 iulie acest aviz, proiectul va fi discutat într-o ședință viitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Iulie 2010
Stire din Social : Vara se numără drogații
Pagina a fost generata in 0.3943 secunde