Orban despre noii miniștri interimari: Orice gest mai face Viorica Dăncilă îl face degeaba

167
Orban despre noii miniștri interimari: Orice gest mai face Viorica Dăncilă îl face degeaba - mczoptq0mczoyxnoptq0y2mzzjuxzjiz-1570193660.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Sibiu, că are "o părere proastă" despre noii miniștri interimari propuși vineri de premierul Viorica Dăncilă, el adăugând că "PNL a inițiat o moțiune de cenzură, orice gest mai face Viorica Dăncilă, îl face degeaba."

Întrebat ce părere are despre noii miniștri interimari, Orban a răspuns: "Am aceeași părere proastă."

Liderul PNL a reiterat că este convins că guvernul actual va cădea în urma moțiunii de cenzură, în condițiile în care există suficienți parlamentari care să o voteze.

"PNL a inițiat o moțiune de cenzură, orice gest mai face Viorica Dăncilă, îl face degeaba. Joi se va dezbate și se va vota moțiunea de cenzură și acest guvern va fi istorie. (...) opțiunea de cenzură are 237 de semnatari, iar pe lângă cei 237 de semnatari vor fi cel puțin 7 voturi în plus din partea unor parlamentari care nu au semnat moțiunea de cenzură. Ca atare, 237 și cu 7 îmi dă 244", a mai spus Orban.

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis, vineri, președintelui Klaus Iohannis noi propuneri de miniștri interimari, potrivit unor surse oficiale. Conform surselor citate, Dăncilă l-a propus pe ministrul Apărării, Gabriel Leș, ca ministru interimar al Afacerilor Interne, pe vicepremierul Daniel Suciu ca ministru interimar al Justiției, iar pe ministrul Cercetării, Nicolae Hurduc, ca ministru interimar la Educație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3861 secunde