Opt miniștri evaluați. Astăzi, se decide remanierea guvernamentală

185
Opt miniștri evaluați. Astăzi, se decide remanierea guvernamentală - ministri-1563103185.jpg
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că s-a făcut evaluarea a opt miniștri, iar astăzi, la Comitetul Executiv Național al PSD, se va decide remanierea guvernamentală.

"S-a lucrat la evaluarea miniștrilor în această săptămână. Nu am terminat această evaluare. Luni, în Comitetul Executiv Național, vom vorbi despre o remaniere. Am făcut evaluarea pe opt ministere. După ce o să prezint această evaluare în CEx, vom hotărî împreună ce miniștri sunt remaniați și ce miniștri nu sunt, bineînțeles la propunerea primului ministru", a precizat Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.

Premierul nu a spus care sunt miniștri vizați de remaniere și nici numărul acestora, precizând că decizia va fi una politică.

"Voi continua evaluarea, nu pot să vă dau acum un număr de ministere, poate sunt ministere unde colegii spun că nu e nevoie de remaniere, eu voi propune, dar decizia va fi politică", a susținut liderul PSD.

XXX

Viorica Dăncilă este de părere că prezidențiabilul PSD va intra cu certitudine în turul al doilea, având în vedere puterea partidului.

"Cu siguranță prezidențiabilul PSD va intra în turul doi al alegerilor și noi sperăm să și câștigăm. Sondajele au dat, dacă vă amintiți, în 2014, candidatul Klaus Iohannis cu 20% și a câștigat alegerile prezidențiale. Pe ce mă bazez? Pe puterea acestui partid. Și mă bazez pe opinia oamenilor, pentru că eu cred că acest partid este un partid foarte bine structurat, foarte bine organizat, un partid care nu a luat niciodată decizii împotriva oamenilor, dimpotrivă. Eu cred că PSD s-a unit, își va uni forțele și rezultatele de la prezidențiale vor dovedi acest lucru. Obiectivul nostru este câștigarea alegerilor prezidențiale", a spus Dăncilă.

Ea a adăugat că atât sondajele, cât și susținerea partidului vor contribui la desemnarea candidatului.

"Eu am mai spus, trebuie cel care va intra în cursa pentru prezidențiale să aibă un procent bun în sondaje, dar în același timp să fie susținut de organizații, pentru că într-o luptă la prezidențiale nu poți să intri singur, trebuie să fii sigur că în spatele tău ai toate organizațiile județene, toți primarii, toți oamenii de partid. Chiar dacă dorința de a participa la aceste alegeri, de a fi candidat a unor colegi este justificată, au muncit în partid, s-au implicat, dacă nu au susținerea în partid, atunci putem avea surprize din punct de vedere al scorului final. Și cred că acest lucru îl vom discuta și vom lua o decizie înțeleaptă în cadrul Comitetului Executiv Național", a afirmat Viorica Dăncilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3602 secunde