Monica Macovei:

"Opriți modificările la Codurile Penale, altfel ne scoateți din UE"

250
3
Europarlamentarul Monica Macovei afirmă că PSD, ALDE și UDMR pun în pericol situația României în Uniunea Europeană și cere oprirea modificărilor la codurile penale.

"Opriți modificările la codurile penale! Altfel, ne scoateți din UE! Românii trebuie să mai îndure o rușine din cauza lui Dragnea. România este avertizată de Comisia Europeană pentru nerespectarea angajamentelor asumate la aderare, în 2007. Comisia face apel la Parlamentul României să regândească acțiunile propuse, respectiv modificările la legile justiției și la codurile penale. Aici ne-au adus Dragnea&Tăriceanu, cu sprijinul UDMR și gașca lor pro-corupție și împotriva justiției. Oricât ar încerca PSD&ALDE și posturile tv ale mogulilor penali să ascundă realitatea, aceasta se vede foarte clar la Bruxelles. PSD&ALDE&UDMR pun în pericol situația României în Uniune", afirmă Monica Macovei, într-un comunicat de presă.

Europarlamentarul amintește că, pe 29 ianuarie, se votează în Comisia LIBE declanșarea procedurii prevăzute de art. 7 din Tratatul Uniunii Europene împotriva Poloniei.

"Dragnea, Tăriceanu&comp. vor să ne aducă aici? Să pierdem, ca țară membră a UE, dreptul de vot la masa guvernelor și președinților UE? Românii nu vor", susține Macovei.

Comisia Europeană a transmis, miercuri, că este îngrijorată în legătură cu evoluțiile recente din România și cere Parlamentului de la București să reconsidere modificările din justiție.

"Urmărim cu îngrijorare evoluțiile recente din România. Independența sistemului judiciar românesc și capacitatea sa de a combate în mod eficace corupția constituie pietre de temelie fundamentale ale unei Românii puternice în cadrul Uniunii Europene", se arată într-o declarație comună a președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, și a prim-vicepreședintelui Frans Timmermans, publicată pe site-ul CE.

Comentează știrea

Pi si pidi
26 ianuarie 2018
O ciuma

Hai sictir,tampito !

ue
26 ianuarie 2018
bei bunicuto...

vezi ce mai faci cu dosaerele de la SIPA. Ce te-a apucat asa dintr-o data tusea magareasca?

Bețivana procurare comunistă MAKOVEI
26 ianuarie 2018
Fănatika BASISTA împuțită.

Auziți ce spunea Panait FOST sef DNA :..Avea BOALĂ pe kurvele de pe centură .Pe care le "vizita " in arest să vadă dacă se si "simt bine "!.. Ăsta După ce trăgea la "la măsea" monika le bătea așa de rău pe prostituate că se rugau după bătăile primite la gardienii :..Nene bate _ ne dumneata dăne un șut în fund o palmă dar nu o mai lăsați pe femeia aceea că știe unde ne doare știe unde sa lovească "!!!!....Ia UITE cine a ajuns sa ne conducă ? E pe listele PDL-PNL CIUMA GALBENĂ !..Cea care sprijină abuzurile statului PARALEL .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4543 secunde