OFICIAL! Zanfir Iorguș și-a depus candidatura la Primăria Mangalia

238
OFICIAL! Zanfir Iorguș și-a depus candidatura la Primăria Mangalia - iorgus-1461664540.jpg

Articole de la același autor

Informațiile venite pe surse și prezentate de "Cuget Liber" se confirmă ! În urmă cu câteva momente, Zanfir Iorguș și-a depus candidatura pentru Primăria Mangalia. El va candida ca independent, însă va avea susținerea ALDE. La rndul lui, va susține lista de consilieri ALDE Mangalia. 


"Astăzi, Mangalia si-a lansat candidatul. Dacă acum patru ani șefii partidelor politice de la Constanta, prin negocieri subterane si aranjamente împotriva voinței cetățenilor din Mangalia, și-au numit primarul lor, transformând Mangalia într-o colonie a Constanței, astăzi, prin candidatura mea ca independent, dau posibilitatea cetățenilor Mangaliei să fie partidul meu și împreună să recâștigam independența orașului față de interesele celor din Constanța. Timpul jumătăților de măsură a trecut. Am construit multe proiecte frumoase pentru Mangalia și tot împreună putem readuce mândria de a fi cetatea acestui oraș", a declarat Zanfir Iorguș.


La rândul lor, reprezentanții PSD au transmis un comunicat de presă


"A fost impus principiul ca oricine are un dosar penal în instanță sau în lucru la DNA nu poate candida pe listele PSD, nici la funcția de primar, nici la funcția de consilier. Ca atare, a fost exclus din lista de candidați domnul Zanfir Iorguș. Această excludere a atras plecarea din partid a unor membri PSD care nu au fost de acord cu acest principiu", se spune în documentul transmis de PSD Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6457 secunde