Bilanț la PDL Constanța

"Obiectivul nostru este câștigarea Primăriei și a Consiliului Județean Constanța"

1760
10

Articole de la același autor

Președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, a organizat, ieri, un briefing de sfârșit de an. Întâlnirea a avut loc la noul sediu al partidului de pe strada Ion Lahovari, din centrul orașului. Alături de el, s-au aflat toți parlamentarii constănțeni de la PDL, cu excepția senatorului Mircea Banias.

Încă de la început, Christian Gigi Chiru a ținut să sublinieze că, la nouă luni de la alegerea sa în fruntea organizației constănțene, se poate declara mulțumit de cum au decurs lucrurile în filiala de la malul mării.
"Sunt mulțumit de cum au decurs lucrurile în 2011 și plec la drum cu încredere, cu speranță, că anul 2012 va fi mult mai bun. Sunt încrezător că, anul viitor, PDL va putea să câștige atât Primăria, cât și Consiliul Județean Constanța. Profit de această întâlnire și urez un an mai bun și constănțenilor, cărora le mai doresc ca, de la anul, să aibă un alt primar", a declarat Christian Gigi Chiru.
Referindu-se la realizările din acest an, Chiru a precizat că se declară mulțumit deoarece s-au încheiat alegerile în toate organizațiile constănțene, 500 de liberali au venit la PDL, iar doi primari ai USL și-au anunțat intenția ca, la anul, să candideze pentru PDL.
Și deputatul PDL Maria Stavrositu s-a declarat mulțumită de cum se încheie anul 2011.
"Acest an ne-a permis să ne așezăm, să ne organizăm pe plan local. Eu consider că toți parlamentarii și-au făcut datoria. Personal, sunt foarte mulțumită că am reușit să-mi țin promisiunile făcute vizavi de învățământul constănțean, unde s-au făcut și se vor face investiții majore. Pe viitor, am în vedere domeniul sănătății, unde doresc să mă implic. Mai mult, revenind la învățământ, doresc ca în Constanța să fie animată viața studențească, unde ar trebui înființată o Casă de Cultură a studenților", a spus Maria Stavrositu.

Prezent la întâlnire, deputatul Constantin Chirilă a avut, ca de obicei, un mesaj scurt și cuprinzător.
"Cred că se putea face mai mult dacă și economia ne permitea. Măsurile au fost atât de dure cu costuri politice pe care le vom recupera greu, însă fără aceste măsuri ne-ar fi fost mult mai greu. Pentru organizația constănțeană, îmi doresc ca, anul viitor, să-și atingă obiectivele, respectiv, câștigarea Primăriei și a Consiliului Județean Constanța, dar și a cât mai multor primării în județ", a declarat Constantin Chirilă.
La rândul lui, deputatul Colegiu-lui 5, Zanfir Iorguș, a ținut să subscrie la cele spuse de colegii lui și a vorbit mai mult despre situația din sudul litoralului, de la Mangalia.
"Anul 2011 a fost un an relativ bun pentru sudul litoralului, unde Guver-nul a investit. În 2012, se va investi în învățământul și în bisericile din Mangalia. Din păcate, pe plan local, orașul Mangalia și-a pierdut liniștea, însă sper, ca de la anul, aceasta să revină", a spus Zanfir Iorguș.



Comentează știrea

Miruna
18 decembrie 2011
daca promiteti ca rezolvati problema maidanezilor .a gropilor de gunoi si a lipsei spatiului verde ,va votez:))

desi nu sunt o fana a p.d.l. si ,sincer,nu cred ca aveti mari sanse la cat de amortiti,lasi si resemnati sunt constantenii(ca mai toti romanii de altfel),ei tot pe PASTAIOS IL VOR ALEGE DACA NU AVETI OFERTE MAI DEMAGOGICE CA ALE LUI:))...Ca ,din pacate,numai asa merge la romani!!!Nu ii intereseaza ca orasul e plin de maidanezi si gunoaie iar spatiile verzi sunt jalnice Desi s-au pompat cu nemiluiTa in conturile firmei POMACOST.NU II INTERESEAZA CA PRIMARIA SI CONSILIUL LOCAL CTA SUNT INDATORATE PE 20 ANI de pe urma afacerilor consiliului local si ale lui MAZARE,pe constantenii pomanagii nu ii int.ca nu avem camere video pe spatiul public dar in schimb primaria,prin mazare,e in proces la dna pt terenrui retrocedate ilegal,ca primaria nici macar un adapost de noapte nua facut pt amraiti care stau pe strazi dar vrea sa faca ghettouri ca sa mai ia un ban pt pusculita lui sau a famigliei sale etc,etc,etc, ei,pomanagiii sa aiba pui ,orez si faina sa manance si sa mearga pensionarii moca prin autobuze.Iar restul,nu voteaza.:(

Tocy
18 decembrie 2011
Felicitari lui Chiru

Chiru a reusit si va reusi sa-l bata si pe Mazare la primarie si din 2012 vom avea un primar gospodar. Succes Chirule

1946 si 2012=dictatura
19 decembrie 2011
Cutie postala jignita

Hai sechetir,mai Jiji l`amorozo!!!.Iar mi-ai atacat usa pe furis cu propagand bishnitzar de TroCoceni.Te rog frumos,nu-mi mai jigni cutia postala si usa de la apartament DobiBoKule=adept bishnitzar.Sictir,ii prea frumos pentru matali si shleata/haita infometata.

Tudor
19 decembrie 2011
PD-L nu intelege nimic

PD-L nu intelege nici acum ca inteligenta constantenilor nu poate fi pacalita cu candidati mediocri, cu este acest Gigi Chiru. Pacat pentru acets oras. Daca ar veni cu un contracandidat decent pentru Mazare, ar avea toate sansele sa castige, fiindca i-ar vota si cei care poate nu iubesc PD-L, fiindca cu Mazare e clar ca nu se mai poate. Apropos, parca iar e plecat prin tari exotice, il doare undeva de oras si problemele sale.

gogu
19 decembrie 2011
dintre doua rele aleg pe cea mai putin rea

cand vad cioanul si vor sa puna mana pe el promit ca vor ridica urbea pe culmi de progres asa de mult incat vom fi cu capul in nori. asa a promis si basescu ca vor creste salariile, va eradica coruptia, va fac si va drege pentru bunastarea poporului. ce a facu pdl-ul? a taiat salarii, pensii, a indatorat romania, a creat retele mafiote, oamenii pdl prospera asa cum nici emirii nu gandesc, si-au favorizat prietenii, rudele si pupincuristii. alegeti gigi chiru daca sunteti asa de perversi. inseamna ca sunteti masochisti sau pdl-ei. mars la groapa istoriei pdl ca sunteti niste javre ordinare! chiar aveti tupeu jegos dupa toate cate ati facut poporului sa puteti cere sa va votam. meritati jupuiti de vii. mars la munca jegule!

Uiorea
19 decembrie 2011
Vise

Este din ce in ce mai paranoic acest Chiru... In mintea lui saracul, se vede primar de Constanta:partidul nu il vrea, Constanta nu il vrea!Sta la panda si din orice eveniment, minor sau major,face o catastrofa atribuita lui Mazare,esti un NIMENI pt Constanta, domnule!

gelu
19 decembrie 2011
fara tintari

Poate daca va intorceti dracului prin muntii pindului de unde ati venit sau va gonit grecii de hoti ce erati,sa faceti vreo primarie pe acolo,speram in vreo 20 ani sa scapam de voi cum au scapat nemtii de evrei(care oricum au facut ceva pentru umanitate in comparatie cu voi).

europeanu
19 decembrie 2011
HOTII

Ce multi postaci au porcu hot si bolnav de spondiloza si derbedeul si hotul de mazare...cred ca posteazande la casa alba.

andra
19 decembrie 2011
Vise...erotice!!

Voi visati frumos...cine dracu mai voteza pdl?? Doar lingaii de ciolane portocalii.

Vlad T.
19 decembrie 2011
Asta este electoratul Constantei?

Postarile 2-9 dovedesc incultura civica, xenofobie, lipsa bunului simt! Citindu-le, pot fi atribuite unora care urasc Constanta, unor pomanagii sau unor 'neica nimeni'. Oricine va candida la primarie impotriva lui 'pastaie' va fi mai bun decat acest venetic din Ferentari, care a distrus orasul Constanta de cand este la primarie. Ar fi mai bine sa reflectati mai mult cand scrieti pe forum sau cand ...veti vota.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce a făcut Maria Stavrositu la Paris
Pagina a fost generata in 1.68 secunde