Tăriceanu, de la Neptun:

Obiectivul ALDE este intrarea în Parlament

204
Obiectivul ALDE este intrarea  în Parlament - tariceanugf9-1472993120.jpg

Articole de la același autor

Obiectivul ALDE la alegerile parlamentare este intrarea în Parlament, pentru că este important ca electoratul liberal să aibă reprezentare parlamentară, a declarat, ieri, copreședintele Alianței Călin Popescu Tăriceanu.

"Nu considerați că partida e câștigată pentru alegerile parlamentare. Va fi o luptă dură. Obiectivul, în mod clar, este intrarea în Parlament. Nu vreau să intrăm în Parlament, numai ca să fim în Parlament. E un lucru important ca electoratul liberal din România să aibă reprezentare în Parlament", a spus Tăriceanu la întâlnirea cu reprezentanții Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE) și Organizației Femeilor Liberal Democrate (OFLDE), din cadrul școlilor de vară ale celor două organizații ALDE, de la Neptun.

Tăriceanu a mai spus că are ambiția ca în 2020 ALDE să fie al doilea partid al României și să depășească PNL.

"Eu mă rog în fiecare seară să rămână la conducerea PNL-ului cei doi lideri. Dacă vom reuși să performăm la guvernare și la nivel local și la nivel guvernamental, putem să ne consolidăm în așa fel încât să ne atingem acest obiectiv", a mai spus Tăriceanu, care a participat la întâlnirea de la Neptun alături de copreședintele ALDE Daniel Constantin.

Tăriceanu a subliniat că ALDE este singurul partid de factură liberală în momentul de față în România, iar programul său politic la parlamentare se va axa pe două direcții.

"Una din ele este cea legată de apărarea drepturilor și libertăților individului, astăzi pusă serios în pericol de derapajele de la statul de drept, pe care le întâlnim din ce în ce mai frecvent prin forma abuzurilor și exceselor care se petrec împotriva simplilor cetățeni. Și al doilea element este cel legat de performanța economică, lucru esențial pentru crearea bunăstării pentru cetățeni", a spus Tăriceanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.403 secunde