Oana Niculescu Mizil, condamnată definitiv

271
Oana Niculescu Mizil, condamnată definitiv - 61778649-1477300276.jpg

Articole de la același autor

Oana Niculescu Mizil a fost condamnată definitiv luni de Înalta Curte de Casație și Justiție la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, ea fiind acuzată că și-a angajat mama la biroul parlamentar pe vremea când era deputat.
Inițial, în octombrie 2014, un complet de la instanța supremă a condamnat-o pe Oana Niculescu Mizil la trei ani închisoare cu suspendare, ea având și mai multe interdicții, printre care dreptul de a fi aleasă și de a ocupa o funcție publică pe o durată de 10 ani.
Luni, un complet de cinci magistrați a admis apelul Oanei Niculescu Mizil și i-a redus pedeapsa de la trei la un an închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. De asemenea, judecătorii au suspendat și interdicțiile impuse de instanța de fond.
Potrivit Agerpres, Oana Niculescu Mizil a declarat, în sala de judecată, că a angajat-o pe mama sa deoarece nu a vrut nimeni să vină pe postul de consilier, ea fiind aleasă într-un colegiu "dificil" în Rahova-Ferentari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6658 secunde