O nouă remaniere a Guvernului Dăncilă? Care ar fi motivul

578
O nouă remaniere a Guvernului Dăncilă? Care ar fi motivul - onouaremaniereguvern-1553184812.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz, s-a aflat, recent, într-o vizită de lucru, la malul mării. Printre altele, el a organizat o conferință de presă la sediul PSD Constanța. Întrebat despre o eventuală remaniere guvernamentală, ministrul a răspuns că nu intenționează nimeni să facă așa ceva. 


"Nu s-a discutat de nicio remaniere și nu cred că PSD va pregăti vreo remaniere guvernamentală în următoarea perioadă. Nu fac parte din structurile centrale de conducere ale partidului, dar pot să vă spun că nu intenționează nimeni să facă o remaniere guvernamentală. Și Partidul Social Democrat nu va face niciodată o remaniere doar de dragul remanierii. Atunci când s-au făcut remanieri, s-au căutat miniștri mai buni, miniștri care să aducă plusvaloare în ministere", a declarat Valer Daniel Breaz. 


Cu toate acestea, surse din PSD dau tot mai sigură o nouă remaniere guvernamentală. Astfel, ar urma să iasă din Guvern miniștrii Rovana Plumb și Natalia Intotero, deoarece ambele sunt pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare 2019. În plus, pe listă este posibil să fie și ministrul Justiției, Tudorel Toader, deoarece social-democrații sunt în continuare nemulțumiți de faptul că nu dă ordonanțele de urgență așteptate. 


De altfel, chiar ieri, șeful Comisiei speciale parlamentare pentru legile justiției, Florin Iordache, spunea că este în continuare nemulțumit de Tudorel Toader și i-a cerut să vină cu niște măsuri legislative normale potrivit programului de guvernare. 
Și președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut lui Tudorel Toader să dea până la sfârșitul acestei luni ordonanțe de urgență cu impact în domeniul justiției, dar acest lucru nu s-a întâmplat, deocamdată, deși Toader spune că ordonanțele sunt scrise, că sunt pe masa premierului. Totuși, niciunul dintre liderii PSD nu a văzut aceste texte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6261 secunde