O nouă etapă de dezinsecție în municipiul Medgidia

Joi, 09 August 2018
214
Primăria Municipiului Medgidia a realizat, în perioada 2 - 07 august, o amplă acțiune de dezinsecție, care a cuprins întreg teritoriul municipiului Medgidia și localitățile limitrofe, Valea Dacilor și Remus Opreanu.


Prin intermediul acestei activități s-a realizat combaterea dăunătorilor, ectoparaziților (căpușe, purici) și insectelor vectoare și de disconfort (țânțari, muște) prin stropire/pulverizare pe domeniul public, în zonele cu vegetație abundentă precum parcuri și spații verzi.


Campania de dezinsecție s-a des-fășurat pe o suprafață de 700.000 mp și a fost realizată prin stropire cu atomizoare și utilaj de mare capacitate. Pentru această procedură au fost utilizate substanțe precum: Sanitox și K-otrine Profi SC250, concentrație 1-4%.


Pentru ca activitatea de dezinsecție să fie una eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, pe raza teritorială a întregii localități, atât pe domeniul public, cât și pe cel privat.


În acest context, municipalitatea face apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.


Pagina a fost generata in 0.1516 secunde