O nouă ceartă pe măști în Parlament. Daniel Ghiţă: „Am adeverinţă medicală!”

382
O nouă ceartă pe măști în Parlament. Daniel Ghiţă: „Am adeverinţă medicală!” - scandalparlament-1618325934.jpg

Articole de la același autor

Nu doar la Comisia Juridică au existat miercuri dispute. Și la Camera Deputaților s-au încins spiritele, mărul discordiei reprezentându-l tot portul măștii. Dacă Diana Șoșoacă nu a fost primită în Comisie din cauza măștii pe care o avea, deputații din plenul Camerei care nu purtau corespunzător masca au fost rugați să părăsească sala. Asta după ce Cristina Prună, președintele ședinței, le-a atras atenția în repetate rânduri. Vizați au fost deputații PSD Dumitru Coarnă și Daniel Ghiță, dar și un deputat AUR, Florin Pușcașu. Nu este, însă, prima dată când aceștia sunt surprinși fără mască în Parlament, deși purtarea acesteia este obligatorie.

„Mă văd nevoită să atrag atenția domnilor deputați Lucian Florin Puşcaşu, Daniel Ghiță și Dumitru Coarnă să poarte masca corespunzător. V-am spus-o și data trecută și v-am rugat insistent ca în plenul Camerei să avem un comportament demn și cu respect față de ceilalți colegi. Aş vrea să vă conformaţi, dacă nu, să părăsiţi sala de plen” , a spus Cristina Prună.

„Nu mai daţi exemple numai de la PSD. Domnul Bulai data trecută nu a purtat mască. Eu am certificat medico-legal, adică adeverinţă medicală.”, a răspuns Daniel Ghiţă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.581 secunde