O actriță celebră intră în PNL și va candida la alegerile locale

300
O actriță celebră intră în PNL și va candida la alegerile locale - pnl-1597404620.jpg
Celebra actriță Magda Catone a intrat în politică. Vedeta a ales să se alăture PNL, partid din partea căruia va candida pentru o funcție de consilier local la sectorul 2.


Informația a fost făcută publică chiar de PNL sector 2, pe pagina de Facebook.


"Ieri s-a alăturat echipei PNL Sector 2 renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, care a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2.


A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, "De ce trag clopotele Mitică?".


Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală.


Este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984", este anunțul făcut, vineri, de PNL Sector 2, pe pagina de Facebook.


"Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuși să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetățeni. Cred în echipa PNL și cred în valorile și principiile Partidului Național Liberal. 


Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 și putem reda zâmbetul cetățenilor", a declarat Magda Catone.


Implicarea Magdei Catone în acțiunile echipei PNL sector 2 este considerată un real succes, și de președinta PNL Sector 2, Monica Anisie.


"M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc și în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Național Liberal pentru cetățenii Sectorului 2. 


Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetățeanului așa cum doamna Catone a fost și este în slujba scenei românești. Împreună putem câștiga!", a declarat Monica Cristina Anisie, președinta PNL Sector 2.


Sursa: Antena3


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 8.8513 secunde