Emil Boc:

"Nu susțin pierderea identității PDL"

90

Articole de la același autor

Fostul premier Emil Boc spune că nu susține pierderea identității PDL în urma unei fuziuni cu PNL, apreciind că ambele formațiuni trebuie să se regăsească într-o formulă nouă, dar abia din 2015, iar până atunci ar trebui să se concentreze pe formarea unei alianțe pentru prezidențiale.

"Fuziunea poate fi prin absorbție, ceea ce sper să nu se întâmple, sau poate fi vorba de o fuziune care să ducă la un nou partid, cu un alt nume. Eu cred că ar trebui să ne limităm doar la primul pas, posibilitatea unei alianțe, și acest lucru este sigur. Va fi o alianță electorală între PDL și PNL în perspectiva ale-gerilor prezidențiale, după care cred că rămâne timp în 2015 să discutăm despre modalitatea în care se va face fuziunea, cu privire la nume și alte detalii. Dacă suntem realiști, anul acesta ar trebui să ne concentrăm pe ceea ce înseamnă alianță și câștigarea alegerilor prezidențiale și chestiunea numelui să fie lăsată pe anul viitor. Nu susțin pierderea identității PDL, pentru că apreciez că cele două partide trebuie să se regăsească într-o formulă nouă", a spus Boc.

Potrivit acestuia, chestiunea fuziunii ar trebui lăsată pentru 2015, iar cele două partide să se concentreze pe alianța până la prezidențiale, pentru că, în opinia sa, nu este nici timp pentru îndeplinirea procedurilor juridice privind fuziunea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Iunie 2014
Stire din Politică-Administrație : "PDL are un blazon de apărat"
Pagina a fost generata in 1.8232 secunde