Mircea Banias, președintele PDL Constanța:

"Nu știam că Gheorghiță Corbu a fost la balamuc"

1445
2

Articole de la același autor

Democrat liberalul Gheorghiță Corbu și-a anunțat ieri, prin intermediul unui fax dat publicității, demisia din funcția de vicepreșe-dinte al Biroului Permanent Județean al PDL Constanța. Motivele care, potrivit declarației lui Corbu, au condus la gestul demisiei constau în "incapacitatea manage-rială" a președintelui Organizației Județene, senatorul Mircea Banias, "de a gestiona o organizație de o asemenea importanță". În final, pedelistul precizează: "M-am săturat de balamuc".
Prima reacție a liderului PDL Constanța, Mircea Banias, vizavi de demersul colegului său din BPJ a fost: "Nu știam că Gheorghiță Corbu a fost la balamuc". Dincolo, însă, de tonul inițial al glumei rezultate chiar din declarația pedelistului demisionar, Banias a respins acuzația conform căreia i-ar lipsi capacitatea de a gestiona organizația, și asta fiindcă, susține el, în cei doi ani de când este la cârma filialei a reușit să aducă partidului, atât în calitate de pre-ședinte interimar, dar și de coordonator al Colegiului 9, rezultate foarte bune, iar aici le-a menționat pe cele de la europarlamentare și de la alegerile prezidențiale.
Mircea Banias a afirmat, în același context, și că preferă să nu comenteze decizia lui Corbu de a demisiona înainte să poarte o discuție cu el.
Întrebat dacă are semnale că și alți colegi de-ai săi și-ar dori să plece din BPJ, Banias a declarat că nu are cunoștință de așa ceva, dar și că "ar fi foarte trist să plece din Biroul Permanent Județean oameni care au făcut performanță".
Există, totuși, și o oarecare mea culpa pe care președintele PDL Constanța și-o face, anume comunicarea uneori deficitară pe care a avut-o cu colegii. "Voi încerca să-mi îmbunătățesc comunicarea cu colegii mei din BPJ. Recunosc că, poate, uneori, ea nu a fost așa cum trebuia, iar comunicarea este foarte importan-tă", a concluzionat Mircea Banias.

Comentează știrea

Fane
2 martie 2017
Vrajala

Dar dnaul nu se sesizeaza ca nare nimic a ajuns la blamuc sa scape de DNA

Bubu
2 martie 2017
Haha

Un moldovean hot care a furat de na mai putut oierul asta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4096 secunde