"Nu mă înscriu în cursa internă a PDL pentru prezidențiale"

92
1

Articole de la același autor

Fostul premier Emil Boc a anunțat, ieri, că nu se va înscrie în cursa internă din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidențiale și a spus că soluția pentru ca forma-țiunile de dreapta să câș-tige alegerile în 2014 este să aibă un singur candidat.

"Nu mă înscriu în com-petiția internă din PDL pentru Președinție, avem treabă aici. Cred, însă, în actualul context, că dreapta are nevoie acum, mai mult ca niciodată, să fie unită sau să se unească cât mai repede, pentru că doar așa va putea învinge stânga distrugătoare a statului de drept și a locurilor de muncă din România. Cu cât se va face mai târziu această unificare a dreptei, cu atât se vor diminua șansele victoriei. De aceea, doar o dreaptă unită poate să bată stânga și la ur-mătoarele alegeri, dar mai ales la alegerile prezi-dențiale de anul viitor", a afirmat Boc. Întrebat dacă susține ideea unui singur candidat al dreptei la prezidențiale, Boc a spus că aceasta este soluția. "A merge cu mai mulți candidați ar însemna o diminuare substanțială a șanselor de victorie. Dar o dreaptă unită poate câștiga și România are nevoie de dreapta. Ne place, nu ne place, astea sunt soluțiile care s-au demonstrat în România că asigură supra-viețuirea economică, cu efortul românilor, iar pentru consolidarea democrației avem nevoie de orientări de centru-dreapta și nu de stânga, care are apucături de origine stalinisto-comu-niste", a subliniat Emil Boc. Fostul premier declara și la sfârșitul lunii august că dorește să rămână primar la Cluj-Napoca.

Comentează știrea

Sorin
10 octombrie 2013
Mare pacat...

Chiar este pacat ca nu candideaza si Boculetele. Macar asa ar mai avea si lumea de cine sa faca haz,ca necazuri au fost cacalau din cauza lui si a stapanului lui.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Iulie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc o critică pe Lucia Varga
Joi, 28 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc rămâne în PDL
Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc rămâne în PDL
Pagina a fost generata in 1.6854 secunde