"Nu înțeleg de ce Blaga se încăpățânează să meargă mai departe"

105
Fostul președinte al Partidului Democrat Liberal (PDL), Emil Boc, consideră că actuala echipă de conducere a partidului a avut ocazia să demonstreze ce poate. 


Potrivit Agerpres, el a susținut că Vasile Blaga a dus partidul de la 22% la 16% și a adăugat că nu înțelege de ce acesta se încăpățânează să meargă mai departe. Boc a dat exemplul PSD, care a schimbat mai mulți lideri într-o perioadă scurtă de timp. 
"Trebuie să dăm o altă șansă partidului. Uitați-vă la PSD. Au trecut, până au ajuns la președintele actual al partidului, prin mai multe încercări. Un partid trebuie să aibă viață. Se duce mai departe, caută soluții", a afirmat Boc. Totodată, fostul premier a spus că PSD se află în "cădere liberă". 


"Nu sunt soluții ideale, dar, din ce soluții avem la președinția partidului, Elena Udrea are aceste atuuri: de a revigora partidul, de a-i da o perspectivă, de a menține parteneriatul cu președintele și de a putea să redea o speranța că în 2016 vom reveni la guvernare", a adăugat Emil Boc. Fostul lider democrat-liberal a însoțit-o, la Botoșani, pe Elena Udrea, care și-a prezentat în fața organizației județene moțiunea cu care candidează la șefia PDL.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PDL nu are candidat la prezidențiale"
Pagina a fost generata in 0.3272 secunde