Gabriel Oprea:

"Nu cred că actuala majoritate are vreo problemă cu moțiunea de cenzură"

165
3

Articole de la același autor

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, susține că actuala majoritate nu are, în opinia sa, vreo problemă cu moțiunea de cenzură pe care PNL a anunțat că o va depune în data de 5 iunie.

Acesta a precizat că progresiștii rămân parte a actualei coaliții de guvernare și că întotdeauna au susținut guvernul din care au făcut parte.

"Precizez că UNPR este parte a actualei majorități guvernamentale. Este și rămâne parte dintr-un guvern bun, apreciem noi, pentru România. Îl susținem pe premierul Ponta și susținem parteneriatul corect pe care îl avem cu președintele Klaus Iohannis. Suntem oameni serioși. Întotdeauna am sprijinit guvernele din care am făcut parte. E o problemă de bun-simț până la urmă. Noi am creat, în mod indubitabil, stabilitatea economică și politică de care România a avut nevoie mai ales într-o conjunctură economică complicată sau în actualul context de securitate, cu ce se întâmplă în regiune. În momentul de față, România generează stabilitate și securitate în regiune. Deci, nu cred că actuala majoritate are vreo problemă cu moțiunea de cenzură din 5 iunie", a declarat Oprea.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, zilele trecute, data și tema moțiunii de cenzură ce va fi depusă de PNL: 5 iunie - votul prin corespondență. 

Comentează știrea

PNL
27 mai 2015
Gabriel Oprea UNPR

Dl General nu uita ca si dumneata esti un mare Infractor cred ca DNA,DIICOT si SRI cat de curand ati vor da de cap cu multe nu degeaba te tot Gugulesti tu pe langa Ponta tu crezi ca lumea e si proasta.Sau va faceti voi impresia cu PSD,UNPR,PNL si Javrele de PDL sau chiar si UDMR la gramada la Puscarie ca asta e meritul vostru care lati acumulat an 25 de ani.Si ati distrus o Natiune.

Inventii
27 mai 2015
Gabriel Oprea

Partidul stat(PCUS) a fost inventat de Stalin.Bazele partidului fotbal(PNG) au fost puse de nea Gigi Becali.Partidul balama este UDMR-ul.Partidul personal(PPDD) a fost inventat de nea Dan din Caracal.PPDD a fost primul partid privatizat din Romania.Partidul etern sau partidul vesnic la putere(UNPR) a fost inventat de romanul Gabriel Oprea.Uneperistii sunt tot un fel de pesedisti dar putin mai prosti decat primii.Politica in Romania,o afacere de succes.

Sindbad
27 mai 2015
Lasa-ne, lasa-ne...

Avansat in grad militar precum Fat-Frumos, intr-un an ca altii in sapte, s-a asezat in fruntea unor fripturisti, cadorisiti cu grade si functii in ministerele armate, avand ca principiu politic - "Totul pentru ban, Mereu la Ciolan". Lasa-ne nea Gabi, cu voi voteaza, din convingere, doar Mos Teaca...Un UDMR romanesc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1565 secunde