Gabriel Oprea:

"Nu am luat o decizie finală pentru formula în care vom merge la alegeri"

105

Articole de la același autor

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, ieri, că nu s-a luat încă o decizie cu privire la formula în care formațiunea sa va candida la alegerile din 2016, urmând să continue consultările cu PSD.

Cu toate acestea, el a mai adăugat că UNPR este pregătită pentru oricare variantă, în partid existând două curente de opinie.

"Nu am luat o decizie finală pentru formula în care vom merge la alegeri. Încă analizăm, avem oameni capabili în teritoriu. Este normal ca și colegii social democrați să analizeze pe toate fețele acest subiect și abia apoi să ne așezăm la masă și să vedem care este drumul de urmat. Avem două curente în partid, și am mai spus acest lucru, în sensul că se dorește să candidăm singuri, avem forța necesară, și, pe de altă parte, avem colegi care doresc să continue această alianță", a declarat liderul UNPR Gabriel Oprea.

În privința obiectivelor UNPR, el a spus că, indiferent de modul în care va candida, partidul vrea să obțină cel puțin 10% din numărul total de voturi la ambele alegeri din 2016, atât cele locale cât și cele parlamentare.

Pe de altă parte, în ceea ce privește relația cu PSD, Oprea a spus că UNPR își continuă parteneriatul din cadrul Alianței de Centru-Stânga, încheiat până în anul 2020 cu PSD, inclusiv în Parlament. În ceea ce privește relația cu PNL și restul partidelor din Parlament, liderul UNPR a afirmat că nu exclude susținerea unor proiecte comune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3993 secunde