Noul ministru al Învățământului acordă prioritate zero pentru examenele naționale și examenul de bacaluareat

233

Articole de la același autor

Ministrul interimar al Educației, Liviu Pop, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că prioritatea zero pentru mandatul său o reprezintă examenele naționale și examenul de bacalaureat.


"În perioada foarte scurtă pe care sunt mandatat să conduc ministerul, examenele naționale și examenul de bacalaureat reprezintă prioritatea zero. Termenele sunt foarte scurte, unele sunt întârziate. Nu vreau să caut vinovații într-o întârziere", a spus Pop.

Potrivit acestuia, examenele naționale și examenul de bacalaureat se vor organiza "corect, legal și în termen". Demnitarul a spus că în cursul zilei de miercuri se va întâlni cu toți directorii din MECTS pentru a discuta în legătură cu cele două examene. "Este în joc viitorul a 500.000 de copii care trebuie ca în 45 de zile să dea examenele naționale și bacalaureatul", a spus ministrul interimar.

Acesta a precizat că nu va face nicio modificare de ordin de ministru în următoarele 20 de zile în ceea ce privește examenele naționale și bacalaureatul. Potrivit reprezentantului MECTS, problemele principale sunt legate de comisiile de bacalaureat și termenele care sunt depășite.

Liviu Pop a susținut că președintele Comisiei de bacalaureat va fi secretarul de stat în funcțiune, în acest moment fiind Andras Kiraly.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0468 secunde