Noii miniștri spun că nu vor fi probleme cu plata pensiilor și salariilor în decembrie

172
1
Noii miniștri spun că nu vor fi probleme cu plata pensiilor și salariilor în decembrie - ministriibani-1637943587.jpg

Articole de la același autor

„Nu vor exista probleme cu plata pensiilor în luna decembrie, deoarece banii alocaţi Ministerului Muncii la rectificarea bugetară vor acoperi plata tuturor pensiilor pentru această lună”, a spus, vineri, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi, la preluarea mandatului.

„Banii vor merge exact acolo unde avem nevoie pentru a încheia cu bine luna decembrie, mă refer la plata pensiilor, o parte din plata alocaţiilor. O parte din pensii deja s-au plătit, banii au ajuns către Poşta Română. Odată cu rectificarea de astăzi închidem orice problemă şi orice sincopă pe anul 2021 şi nu vor fi probleme”, a spus Budăi, citat de Agerpres.

„Primele plăţi deja s-au făcut, după data de 1 decembrie, cei din Poşta Română şi băncile vor începe să distribuie banii, nu sunt probleme în acest moment şi cu această rectificare închidem practic tot anul”, a adăugat ministrul Muncii.

Și noul ministru al Finanțelor, Adrian Câciu, a spus că nu vor fi probleme cu plata pensiilor și salariilor.

„În şedinţa de Guvern de astăzi (vineri - n. r.) voi veni cu rectificarea bugetară, prin care asigurăm banii necesari pentru plata tuturor drepturilor sociale, pentru susţinerea sistemului de sănătate în lupta cu COVID-19, pentru funcţionarea serviciilor publice. Este primul proiect realizat contracronometru cu ai mei colegi din Ministerul Finanţelor şi le mulţumesc Avem multe de făcut în continuare: proiectul de buget pentru anul viitor, accesarea banilor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, consultări ample cu mediul de afaceri, cu partenerii sociali”, a scris Adrian Câciu pe Facebook.



Comentează știrea

Papu
27 noiembrie 2021
ZAMBILICA

Budăi te-a mâncat ca pe Zambilica să ajungi mistru la pensionari și bugetari. Zi de zi pe la toate televiziunile lătrai că cei de la putere nu vor să mărească pensiile conform Legii Pensiilor. S-a dat 14% și urma încă 26% mărire până la 40%. Ce faci, acum ești de acord cu mărirea lui Cîțu de 10% ? Ai ajuns la ciolan și ai uitat de promisiuni ? Ce javră ești ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.888 secunde