Noi investiții în modernizarea infrastructurii de utilități a comunelor Poarta Albă, Murfatlar și Castelu

164
Noi investiții în modernizarea infrastructurii de utilități a comunelor Poarta Albă, Murfatlar și Castelu - cjcinvestitie-1630342471.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a participat luni la evenimentul organizat la sediul RAJA SA, cu ocazia semnării unui nou contract de lucrări ce face parte din „Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța”.

Acesta vizează investiții în rețeaua de apă și canalizare în localitățile Poarta Albă, Murfatlar și Castelu, cu o valoare totală a contractului de 36.919.050 lei și un termen de execuție a lucrărilor de 20 de luni.

„Ne întâlnim, ca de fiecare dată, la semnarea unui nou contract în cadrul unui proiect de care sunt extrem de interesat și pe care mi l-am asumat împreună cu directorul general al RAJA, Aurel Presură. Un proiect de infrastructură mare, care se apropie de faza finală, și care vizează investiții majore în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă și de colectare-tratare a apei uzate, în urma cărora ne dorim ca în toate localitățile să existe aceste utilități de bază, atât de necesare dezvoltării județului Constanța. Vom acorda tot sprijinul nostru, al CJC, în calitate de acționar majoritar al acestei companii, și împreună cu colegii noștri primari ne vom implica activ, ca toate aceste ambițioase investiții să fie finalizate cu succes. Vă asigur că voi fi prezent de fiecare data la aceste inaugurări de proiecte din simplul motiv că noi ca autorități publice locale avem obligația de a asigura locuitorilor județului Constanța, accesul la apă potabilă de cea mai bună calitate”, a declarat Mihai Lupu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5899 secunde