Niculae Bădălău: Congresul este foarte bun, întărește unitatea în partid

88
Niculae Bădălău: Congresul este foarte bun, întărește unitatea în partid - niculaebdlu-1520675615.jpg
Președintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), Niculae Bădălău, care a fost propus la șefia Consiliului Național al acestei formațiuni politice, și-a exprimat, sâmbătă, convingerea că congresul extraordinar al PSD va întări unitatea în partid.


"Congresul este foarte bun, întărește unitatea în partid și, indiferent, chiar dacă sunt alegeri în momentul acesta, întărește sănătatea partidului", a afirmat Bădălău, potrivit Agerpres.ro.


Acesta și-a exprimat susținerea pentru funcția de președinte executiv al PSD pentru premierul Viorica Dăncilă, în timp ce pentru funcția de secretar general îl va susține pe Marian Neacșu.


"Sunt oameni care au experiență politică și administrativă și e normal, așa cum vă spuneam, oameni cu care am lucrat foarte mulți ani. Vizavi de doamna Dăncilă, a fost președinta femeilor (social-democrate, n.r.), și este deocamdată și a îndeplinit foarte bine această funcție. E normal să o sprijin pentru un post extrem de important, cel de președinte executiv. Domnul Neacșu, așa cum știți, secretar general al partidului - am trecut prin toate bătăliile, mai ales la ultimele alegeri, unde am făcut parte din aceeași echipă de campanie și am avut rezultate foarte bune. E normal să îl sprijin", a adăugat Niculae Bădălău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8041 secunde