Nicoleta Ploscaru renunță la oferta PP-DD

1692
1
Nicoleta Ploscaru renunță la oferta PP-DD - ppdd27-1350504013.jpg

Articole de la același autor

După ce, zilele trecute, fostul democrat-liberal Mihai Petre a anunțat că, din motive personale, refuză oferta Partidului Poporului-Dan Diaconescu de a candida la alegerile parlamentare, ieri, încă o persoană a anunțat conducerea partidului că se retrage.

Este vorba despre Nicoleta Ploscaru care fusese propusă de PP-DD să candideze pentru Colegiul 3 la Camera Deputaților.

Considerată ca fiind unul dintre cei mai importanți finanțatori ai PDL, Nicoleta Ploscaru a fost curtată de mai multe formațiuni politice de a intra în lupta electorală din data de 9 decembrie. Așa se face că ea se afla pe lista înaintată la centru pentru ca cei din conducerea PP-DD să-și dea acordul cu privire la candidatura sa pentru Colegiul 3.

Cum lucrurile tărăgănează de ceva timp și mai există și alte oferte care o vizează pe Nicoleta Ploscaru, ea a anunțat că refuză să candideze din partea PP-DD.

"Am refuzat oferta PP-DD pentru că nu sunt obișnuită să stau și să aștept ca deciziile să se ia la nivel central în orice împrejurare. Eu sunt un om practic, îmi place ca fiecare să știe ce are de făcut. În ceea ce mă privește, eu am o activitate politică începută încă din tinerețe. Consider că, acum, sunt pregătită pentru a candida la alegerile parlamentare, însă nu în orice condiții. Nu este ceva ce-mi doresc cu disperare dar consider că aș avea multe de oferit din postura de parlamentar", a declarat Nicoleta Ploscaru pentru "Cuget Liber".

În altă ordine de idei, surse din cadrul PDL Constanța au menționat că Nicoleta Ploscaru ar putea candida pentru un fotoliu de deputat din partea acestei formațiuni politice, cu atât mai mult, cu cât, ani la rând, i-a fost alături la bine și la rău, și a susținut financiar acest partid.

"Am renunțat la candidatura propusă de cei de la PP-DD Constanța. Gestul lor m-a onorat deoarece președintele PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu, este un om deosebit. Voi rămâne în continuare, alături de PDL, fie din postura de candidat, fie din cea de persoană activă în campania electorală. Sunt un om de echipă, un om de partid", a mai spus Nicoleta Ploscaru.

Comentează știrea

daniela
30 octombrie 2012
d-na Ploscaru

Rog pe doamna Ploscaru sa vina sa isi plateasca intretinerea la apartamentul din cartierul Poarta 6 ... Riscam sa ramanem fara apa calda si caldura din cauza datoriei adunate !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.549 secunde