Nicoleta Bercaru, de la PSD, validată în funcția de consilier județean

5759
6
Nicoleta Bercaru, de la PSD, validată în funcția de consilier județean - bercarunicoleta5-1467822666.jpg

Articole de la același autor

La doar câteva săptămâni de când a fost validat în funcție și a depus jurământul, consilierul județean Daniel Georgescu, de la PSD, și-a dat demisia din Consiliul Județean Constanța, deoarece risca să fie declarat incompatibil, el fiind și director la Administrația Canalelor Navigabile.

În consecință, în cadrul ședinței de ieri, social-democrații au fost nevoiți să o prezinte pe noua lor colegă cea care se afla pe lista supleanților, social democrata Nicoleta Bercaru, director la Școala 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța.

Potrivit legii, ea a fost validată în funcție după care a depus jurământul de credință. Tot ieri a mai depus jurământul și liberalul Marian Crușoveanu, deoarece acesta absentase la prima ședință de constituire a CJC. 

Comentează știrea

Cristi
7 iulie 2016
Hmmm !

Maimuta asta s-a tot miscat in sistemul de invatamant dupa ce a inceput sa-si insele barbatul cu partidul ...

Alex
8 iulie 2016
Grozav!

Vestea buna: Au scapat copiii de o toapa de cea mai joasa speta, deficitara la capitolul bun simt si educatie, care ar fi trebuit sa ii invete sa il iubeasca pe Eminescu... II dorim o lunga cariera politica si sa nu mai calce pe la catedra!

Porcu' asomat in cotet
9 iulie 2016
Nicoleta Bercaru, curva Constantei

Curva asta obosita care isi pune mulaciuni pe suncile bucoase😂😂😂 a reusit pron supt si lins sa ajunga in politica. O panarama de profesoara, un jeg uman si o uratenie la fel ca sora ei, Emanuela Gavrila- un transexual care a fost lasat balta de Sandel Mazare si care, dupa abandon, a sarit pe Rasauteanu (da,da, vicele🤓😂🙈). Asadar, taraturile trag tot la taraturi, nu-i asa Nico-Nico?✌

mihaela
10 iulie 2016
sa va fie rusine !

Ce de invidie cind o femeie dovedeste ca poate reusi. Doamna Bercaru este un model de profesor si o femeie cocheta, mereu aranjata ceea ce dovedeste ca are grija de ea. Faptul ca arata foarte bine si se si imbraca bine scoate tot ce este mai rau din persoanele frustrate ca nu se pot ridica la alt nivel dar prefera sa se scalde in mocirla. Stau dovada si comentariile ce denota frustrare. Si o veste prosta pentru nestiutori, doamna ramane la catedra :)

O femeie ...
13 iulie 2016
Ciudat

Extrem de interesant cum comentariile porcoase sunt făcute de bărbați, probabil niște frustrați, vulpi care nu au reușit sa ajungă la struguri și atunci îi presupun acri 😊... La fel de interesant Cum un comentariu de bunsimt vine din partea unei femei, probabil care o cunoaște pe doamna și care probabil nu are frustrări. Succes frustratilor, poate reușiți ceva prin pereverență! !!

o PSD-ista
20 iulie 2016
Nico-Nico tarfa PSD - ului

Mihaelo taci din gura daca nu stiti Nico s-a futut cu tot PSD Constanta si jumate de la Bucuresti, cine stie vorbeste , asa ca lasa-ne tu cu ingrijitul si alte chestii , sau ai fost la futut cu ea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5118 secunde