Nicolăescu: Vom cere apel nominal la pensiile parlamentarilor

63
Nicolăescu: Vom cere apel nominal la pensiile parlamentarilor - liberaliivorapeleugen-1444128730.jpg

Articole de la același autor

Liderul grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputaților, Eugen Nicolăescu, a anunțat că liberalii vor solicita apel nominal la proiectul de lege privind pensiile parlamentarilor, iar dacă acest lucru nu va fi acceptat, aceștia vor părăsi sala.

El a mai spus că, dacă proiectul de lege va fi adoptat, PNL îl va contesta la Curtea Constituțională.

"Votăm împotriva acestui proiect de lege din toate considerentele cunoscute. În primul rând pentru că este un proiect de lege imoral 


în acest moment. Este un proiect de lege care are și o serie de conotații neconstituționale și în situația în care va fi adoptat de către majoritatea PSD îl vom contesta la Curtea Constituțională. Decizia noastră politică este să solicităm vot prin apel nominal astfel încât să se cunoască exact cine votează pentru o lege pe care noi am numit-o a rușinii, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, nu se va accepta votul prin apel nominal, parlamentarii PNL vor părăsi sala de ședințe la vot", a declarat Nicolăescu, la finalul ședinței comisiei de unificare a PNL, citat de Agerpres . 


Deputatul liberal a arătat că PNL nu dorește să fie complice la adoptarea proiectului de lege privind pensiile parlamentarilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Economie : Pensia medie lunară a ajuns la 892 lei
Pagina a fost generata in 0.5685 secunde