Nicolae Șandru de la PPDD s-a întâlnit cu electoratul din Agigea, Eforie și Techirghiol

788
5
Nicolae Șandru de la PPDD s-a întâlnit cu electoratul din Agigea, Eforie și Techirghiol - nicolaesandru1-1353927507.jpg

Articole de la același autor

Nicolae Șandru, candidat din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu Constanța pentru un mandat în Colegiul nr. 6 la Camera Deputaților, s-a întâlnit duminică, 25 noiembrie cu electoratul din localitățile Agigea, Eforie și Techirghiol. Nicolae Șandru a ascultat problemele cetățenilor care s-au plâns de pensiile prea mici, de lipsa locurilor de muncă și de creditele mari pe care le au de achitat, probleme care, în opinia candidatului vor fi rezolvate doar atunci când programul PP-DD va fi pus în aplicare.



Comentează știrea

Vali
26 noiembrie 2012
Care program?

Programul Pepededeleilor e de fapt cam ca ancheta OTV referitoare la Elodia. Dureaza,dar nu finalizeaza....Asa, vorbe frumoase dar spuse cu talent se pot gasi la Petre Ispirescu,Fratii Grimm si altii. Diaconescu asta nu e constient ca situatia e periculos de serioasa in tara asta,ca nu mai e timp de lalaieli si avem nevoie de implicarea clara doar a celor dovediti a fi priceputi,in zonele de varf ale natiunii! Gata,Hotii sau mascaricii nu mai trebuie sa fie tolerati,nici macar din spirit de gluma. Pepededeii,da,pot participa la festivaluri de mici si bere dar nu si la lucruri care cer realmente seroizitate si multa,multa minte instruita ca afara!

George M
27 noiembrie 2012
pffft

Domnule Vali, inca nu-mi este clar daca dumneata vorbesti in necunostinta de cauza sau la sugestia unor prieteni uselisti. Ia spune-mi dumneata cine crezi ca o sa rezolve situatia grava in care se afla Romania acum: USL-ul ? Daca nu ma inseala memoria TOCMAI ASTIA SUNT DE VINA PENTRU SITUATIA IN CARE AM AJUNS! Ca doar n-o fi fost Diaconescu la putere din 90 incoa’. Iti dau totusi dreptate atunci cand spui ca hotii si mascaricii nu trebuie sa mai fie tolerati. I-am tolerat deja prea multi ani. Tocmai de aceea nu-ti inteleg mesajul. Nu stiu cat o sa reuseasca Diaconescu sa faca din ce si-a propus dar macar omu asta are un program de guvernare: http://www.pp-dd.info/ Am totusi o intrebare. Daca astia nu’s buni, spune-mi dumneata care sunt capetele alea luminate din PSD+ PDL? Aia care au fost intr-atat de "competenti" sa gestioneze Oltchimul, Petromul, Sidexul, Enel-ul , etc. incat le-au vandut? Domnule Vali, imi pare sincer rau ca trebuie sa ti-o spun. Dar situatia grava din Romania se datoreaza tocmai unor indivizi ca dumneata, care, desi nemultumiti de situatia din ce in ce mai grava, de fiecare data aleg aceiasi oameni si aceleasi partide.

Borat
27 noiembrie 2012
Hmm?

L-ati vazut sau ati auzit cine este primar in Eforie? Nu cred ca statea acuns su nu deranjeze sau sa fie deranjat. Sa treaca si mandatul asta

ciupanezu
1 decembrie 2012
Candidatii !

Gheorghe Slabu: "Voi fi un parlamentar de teren!" ------------------------ ha ha ha , asta deabia se misca darmite sa se duca pe teren ! Buna asta , buna ! Observ numai lume multa in acest partid , oameni mai putin ! PPDD-ul este un colac de salvare pentru toti exmatriculatii ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alin
11 decembrie 2012
pt vali

Vali , decat sa pierzi timpul p-aici , incercand sa scri cateva prostii , iti recomand cu multa caldura gimnaziul . Locul in care orice om normal invata sa scrie :))))) . Inainte sa critici pe unii sau altii , fa-ti o autoevaluare insistand asupra limbii romane pe parte de exprimare . Esti varza murata !!! :))))))))

Răspuns la: Care program?
Adăugat de : Vali, 26 noiembrie 2012
Programul Pepededeleilor e de fapt cam ca ancheta OTV referitoare la Elodia. Dureaza,dar nu finalizeaza....Asa, vorbe frumoase dar spuse cu talent se...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4062 secunde