Năstase, vizitat la închisoare de deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun

249
Năstase, vizitat la închisoare de deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun - 03adriannastase-1351252320.jpg

Deputații Nicolae Păun și Mădălin Voicu l-au vizitat la Jilava pe fostul premier. Potrivit Libertatea, cei trei au discutat preț de câteva minute.


Deputatul Nicolae Păun, reprezentant în Parlament al minorității rome, a declarat că fostul premier se simte bine și este foarte interesat de ce se întâmplă pe scena politică românească și internațională. "Fostul premier e bine. Citește mult, are psihicul foarte bun. Urmărește cu interes enorm scena politică românească și internațională. Așteaptă să vină ziua eliberării, pentru a redeveni activ în viața publică", a spus Păun.


Deputații Păun și Voicu au vizitat penitenciarele Rahova și Jilava pentru a vedea condițiile în care trăiesc deținuții. "Am fost împreună cu Mădălin Voicu (PSD) la cele două penitenciare pentru a vedea concret condițiile în care trăiesc deținuții.

Pot să spun că acești oameni trăiesc în condiții greu de descris în cuvinte.nu beneficiază de acei patru metri pătrați de spațiu, camerele sunt supra aglomerate În urma vizitei am ajuns la concluzia că se impun regândirea sistemului de executare a pedepselor, este necesar un parteneriat public privat, pentru a construi penitenciare private", a precizat Păun.


Cei doi au depus la Parlament un proiect de lege prin care infractorii cu pedepse mai mici de șase ani să poată fi grațiați. Condiția grațierii ar fi ca deținutul să nu fie condamnat pentru infracțiuni de vătămare corporală, viol, pedofilie, infracțiuni economice grave, trădare de țară sau alte fapte deosebit de grave.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Monden : Mădălin Voicu, tată pentru a cincea oară
Pagina a fost generata in 0.3183 secunde