Mustafa Kemal Atatürk, comemorat la sediul UDTTMR din Constanța

898
Mustafa Kemal Atatürk, comemorat la sediul UDTTMR din Constanța - udttmr-1541951445.jpg
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România (UDTTMR) a organizat, sâmbătă, 10 noiembrie, la sediul central al UDTTMR, o ceremonie de comemorare a fondatorului Republicii Turcia, Mustafa Kemal Atatürk. 

Ceremonia a fost organizată cu prilejul împlinirii, la 10 noiembrie, a 80 de ani de la trecerea în eternitate a acestuia. 

În deschiderea manifestării, a fost ținut un moment de reculegere în memoria lui Mustafa Kemal Atatürk. Dr. Metin Omer a vorbit despre Atatürk în opinia publică românească. 

La evenimentul organizat de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România (UDTTMR) au participat: consulul general al Republicii Turcia la Constanța, E.S. Sulhi Turan, consulul general adjunct Hasan Akdoğan, viceconsulul Sabiha Kacamak, viceconsul Mehmet Balli, atașatul pentru servicii de religie, Arif Cevlek, atașatul comercial, Kadir Yazihan, președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, Muftiul Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat, vicepreședintele Samir Menan, secretarul general, Dincer Geafer, foști președinti ai UDTTMR și membri ai comunității tătare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3019 secunde