Motivul pentru care UDMR susține PDL

282
Motivul pentru care UDMR susține PDL - primarantalarpad-1327670662.jpg
Liderul UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, spune că maghiarii nu au "parteneri strategici în rândul partidelor românești, ci doar interese" și că susțin PDL pentru că e foarte greu să aibă încredere în acest moment în Victor Ponta sau în Crin Antonescu, care ar fi sub Băsescu la popularitate, în rândul maghiar

"Putem observa că, în cei 22 de ani pe care îi avem în spatele nostru după 1989, întotdeauna partidele cu care UDMR a fost într-o oarecare coaliție s-au comportat mai decent față de comunitatea maghiară, iar cei care au fost în opoziție s-au comportat indecent", a afirmat Antal.

În privința lui Ponta și Antonescu, Antal spune că nu poate avea încredere în partidele acestora pentru că nu au făcut nimic pentru comunitatea maghiară.

"Din sondajele făcute recent, se vede foarte clar că Ponta și Antonescu sunt sub Băsescu la popularitate în rândul comunității maghiare. Și asta este datorită faptului că nici PSD, nici PNL nu au făcut gesturi față de comunitatea maghiară și se vede foarte clar că nu au o politică coerentă, gândită, față de comunitatea maghiară", a adăugat liderul UDMR Sfântu Gheorghe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2569 secunde