Moțiunea de cenzură a PSD va fi votată înainte de data de 27 septembrie

134
Moțiunea de cenzură a PSD va fi votată înainte de data de 27 septembrie - 1-1598019969.jpg
Moțiunea de cenzură a PSD va fi votată înainte de data de 27 septembrie, a declarat, vineri, liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, potrivit Agerpres.ro.


"PSD nu are suficiente voturi de a trece această moțiune de cenzură și purtăm discuții și negocieri cu alți lideri cu reprezentare parlamentară. Și în continuare purtăm aceste discuții - asta înseamnă jocul politic și democratic. Săptămâna viitoare vom veni cu decizia cu privire la dată. Sunt foarte sigur că moțiunea va trece, dar trebuie să discutăm toate detaliile cu partenerii noștri", a afirmat Ciolacu la sediul central al PSD.


El a adăugat că ar dori ca votul la moțiunea de cenzură "să fie cât mai repede".


Întrebat dacă există vreo șansă ca moțiunea de cenzură să fie votată înainte de 27 septembrie, Ciolacu a spus: "Din punctul meu de vedere, exclus".


"Nu există nicio șansă ca moțiunea (...) să nu fie votată până în data de 27 septembrie. (...) Decizia Curții (Constituționale - n.r.) este pentru viitor, nu pentru trecut", a adăugat liderul PSD, referindu-se la faptul că Guvernul a solicitat CCR să constate conflictul constituțional cu Parlamentul, urmare a depunerii moțiunii de cenzură de către social-democrați în sesiune extraordinară.


Ciolacu a afirmat, totodată, că apreciază ca fiind rușinoasă plecarea a trei parlamentari de la PSD.


"E foarte rușinoasă plecarea fiecăruia dintre ei, dar cea mai rușinoasă dintre toate mi s-a părut a domnului Breaz. Îmi aduc aminte de un episod cu dânsul în biroul domnului Dragnea, când se milogea să fie măcar o lună ministru (...) ca să poată să mai fie încă odată, conform legii, rector", a spus acesta, referindu-se la senatorul Daniel Breaz și deputații Luminița Jivan și Marilena Meiroșu, care, potrivit unor informații apărute în presă, vor trece la PNL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1676 secunde