Monica Macovei: "Toader încearcă să distrugă justiția independentă"

239
5
Monica Macovei:

Articole de la același autor

Europarlamentarul Monica Macovei critică propunerile ministrului Tudorel Toader de modificare a legilor Justiției, susținând că acestea sunt cea mai puternică încercare de subjugare a acestui domeniu.

"Și Toader, noaptea, ca hoții, încearcă să distrugă justiția independentă. Trebuie oprit! Propunerile de modificare a legilor Justiției sunt cea mai puternică încercare de subjugare a justiției, procurorilor și judecătorilor. Reiese clar din modificări că PSD, prin alunecosul util Toader, vrea să controleze politic justiția. Modelul Stănoiu - Năstase, când dosarele de corupție se decideau la sediul de partid, este respectat întocmai și chiar depășit", susține Monica Macovei, prin intermediul unui comunicat de presă.

Ea menționează că ministrul Justiției a publicat, miercuri seara, proiectele de modificare a legilor Justiției fără să renunțe la nicio propunere din cele care distrug justiția din România.

"De ce vor Toader și PSD să încalece politic justiția independentă? De ce vor Toader și PSD să izoleze România pe plan extern? Ca singura alternativă pentru România să fie gubernie rusească?", se întreabă Monica Macovei. 

Comentează știrea

MIHAI
1 septembrie 2017
MONIC A MOARE DE GRIJA LEGII

Am fost tentati sa credem ca unii politicinisti sunt mai breji decat altii , dar ne-am inselat . Fiecare partid ajuns la guvernare a avut , mai mult sau mai putin intentia sa fabrice legi care sa-i favorizeze politica si intereresele . Moniva Macovei , la fel ca Toader si ceilalti trepadusi ajunsi in fruntea Justitiei , n-au fost decat uneltele partidelor care I-au numit in functie . Toate aceste controverse , acuzatii , discutii , analize etc , sunt menite sa ne faca sa credem ca cineva moare de grija dreptatii , de grija noastra . Fiecare partid ajuns la putere anuleaza legile fabricate de guvernul partidului advers si emite in graba altele care sa le asigure toate avantajele . Traducand in proza versurile lui Eminescu , trebuie sa intelegem ca mafia politica nu are nevoie de legi care sa le opreasca actiunile pradalnice si viata de huzur . Legile sunt facute pentru noi , pentru prostime , De cand e lumea , legea a fost facuta de catre cei mari si tari in folosul lor . De ce nu se bat partidele sa faca o lege pentru confiscarea averilor care nu provin din venituri legale . Sau o lege in care sa se in terzica unui parlamentar sau demnitar sa beneficieze de mai mult de doua mandate . Toata vanzoleala actuala pe seama Justitiei este doar praf in ochii cetatenilor si fiecare noua lege un pietroi agatat de gatul democratiei care in Romania este sublime dar nu exista .

eugen
1 septembrie 2017
MONICA

aceasta ar trebuii ludecata pentru inalta tradare si inchisa pe viata pentru toate relelee facute ROMANIEI o procuroare cu aceleasi inclinatii ca si mentorul ei BASELUL la W & v

Marius
1 septembrie 2017
Ce scarba mi-e..

Cand o va crede pe bune cineva pe Monica,va fi o mare minune. CVhiar nu inteleg de ce o mai dau astia publicitatii. Cu siguranta deplina,orice boschetar din tara asta,la orice nivel ar fi el, are ceva credibil si de luat in seama daca e ascultat. Tipa asta,chiar nu! Plictiseste,produce scarab,stare de voma,iritare,e mai nasoala ca ambrozia pentru alergici,ce naiba o mai aduceti in ziare? Exista si Nero,Hitler,Mengele,altii,,ce at fi sa fie si ei mediatizati asa mereu? Ca doar si ei sunt la fel de buni,sau nu se ridica la nivelul femeii asteia?

Da
1 septembrie 2017
Afară javră ordinară !

Răul și răutatea le întruchipează această monica macovei, ca tătucul ei, băsescu traian și acoliții acestora din pdl, care astăzi se ascund ca hoții și șarlatanii în : pnl și pmp, ei sunt rușinea acestei țări și acestui popor, ne-a discreditat în parlamentul european și oriunde a reprezentat România peste hotare !

Clau
1 septembrie 2017
Matracuca macovei

Mori odata baba blestemata vanzatoare de tara , betiva imputita !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5623 secunde