Monica Macovei sare la gâtul parlamentarilor "mânjiți"

424
Monica Macovei sare la gâtul parlamentarilor
Europarlamentarul PDL Monica Macovei a publicat o listă cu șase parlamentari condamnați penal, definitiv sau nedefinitiv, și alți 13 care așteaptă decizia instanțelor, ea criticând faptul că aceștia votează în continuare legi pentru și în numele românilor.

Fostul deputat PNL, apoi UNPR, Dan Ilie Morega și deputatul care a fost la PDL Cosmin Popescu (exclus din partid) sunt cei doi parlamentari români care au fost condamnați definitiv, iar parlamentarii condamnați nedefinitiv sunt Eugen Bădălan (PDL, s-a autosuspendat din partid), Șerban Mihăilescu (UNPR), Adrian Năstase (PSD) și Virgil Pop (PNL). În total, șase parlamentari care sunt în funcție care votează legi pentru noi și în numele nostru.

Parlamentarii aflați în funcție și trimiși în judecată, aleși care așteaptă astfel decizii ale instanțelor sunt, potrivit listei lui Macovei, liberalii Tudor Chiuariu și Florin Țurcanu, aleșii PDL Nicolae Dobra, Iftimie Dragoș, Sorin Pandele, Dan Păsat, Monica Iacob Ridzi, pesediștii Ion Dumitru, Marian Ghiveciu, Miron Mitrea, Mugurel Surupăceanu și Cătălin Voicu. Lista celor 13 parlamentari trimiși în judecată este completată de președintele de onoare al PC, Dan Voiculescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : UDMR vrea majorarea salariilor și pensiilor
Pagina a fost generata in 1.4448 secunde