Monica Macovei îi cere ministrului Justiției retragerea OUG

132
3
Monica Macovei îi cere ministrului Justiției retragerea OUG - monicamacovei-1485797844.jpg

Articole de la același autor

Europarlamentarul Monica Macovei îi cere ministrului Justiției, Florin Iordache, să retragă cele două OUG privind grațierea și modificarea Codurilor penale, argumentând că "adevărata" consultare publică a avut loc duminică seară, prin ieșirea a 100.000 de români în stradă.

"Adevărata consultare publică a avut loc în stradă: peste 100.000 de români au spus 'nu' grațierii și modificării Codurilor din justiție. Ministrul Iordache are de făcut un singur lucru: să ia act de cerința celor peste 100.000 de români care au ieșit duminică seara pe străzi în mai multe orașe din țară și să retragă cele două Ordonanțe de urgență", a transmis Monica Macovei, prin intermediul unui comunicat de presă.

În opinia acesteia, oamenii nu se mai lasă păcăliți, au înțeles clar că scopul OUG-urilor este să îi scape pe politicieni și pe oligarhi de închisoare și de viitoare pedepse.

Comentează știrea

ROMAN
31 ianuarie 2017
constatare !

CIUMA ROSIE !

DAC
31 ianuarie 2017
Pnl-ul pe drumul Pntcd-ului !

O minoritate formatā din penalii, penalilor ca si penalul de johanis kw, aceastā minoritate cere majoritātii guvernamentale si parlamentare, sā se supunā si sā raspundā cand li-se "scoalā" câte o ideie ! Aceastā minoritate penalā si penalul de johanis kw, sunt încurajati de cei dinafara României, pentru cā au interese mari, în sensul jefuirii si prādārii tzārii noastre la maximum si cum cei care nu iubesc : poporul român si România, sunt niste : incapabili, trādātori si neromâni pur si simplu, sunt dispusi în orice moment sā vândā celor dinafara Romaniei : tot si toate, cā nu-i doare sufletul, si nu le pasā de :nimic si nimeni ! Cine a votat cu : johanis kw si pnl, dacā mai aveti câtusi de putzinā constiintzā, sā vā parā rāu si sā numai chinuitzi poporul român, care-i pricājit si destul de amārât, de la tiranii, de : bāsescu traian si în aceastā perioadā cu johanis kw, adicā timp de 13 ani, de : chin si batjocurā, chair, nu vā este milā, cā cei care suferā, pot fi : pārintii, fratzii..... vostri ?! Majoritate, nu cedatzi, cā vā aflatzi, unde vā aflatzi, datoritā voturilor celor 4 milioane si ceva de votantzi români fideli si nu cumpāratzi !

Joker
31 ianuarie 2017
Ordonante

O rugam pe Dna Macovei sa aibă decenta si sa se retragă din viața romanilor. Dansa este cea care a indus in eroare Consiliul European cu privire la ,, fraudarea referendumului " de suspendare! Santeti la fel de vinovata de starea precară a condițiilor din penitenciare ca si predecesorii miniștri! După gândirea dumneavoastra, magistrații si procurorii sant posesorii adevărului absolut si nu trebuie sa răspundă pentru ce soluții dau! Rușine!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1926 secunde