Moment solemn la Medgidia. Primarul Valentin Vrabie, prezent la comemorarea lui Ataturk

253
Moment solemn la Medgidia. Primarul Valentin Vrabie, prezent la comemorarea lui Ataturk - medgidiacomemorare2-1636571781.jpg

Articole de la același autor

Ziua de 10 noiembrie reprezintă o dată importantă pentru comunitatea turcă de pretutindeni, dar și pentru reprezentanții comunității turco-tătare din municipiul Medgidia, unde an de an, se aduc omagii busturilor celor două personalități - Mustafa Kemal Ataturk și Mehmet Niyazi.

Miercuri s-a comemorat împlinirea a 83 de ani de la trecerea în neființă a fondatorului Republicii Turcia, Mustafa Kemal Ataturk, ocazie cu care a fost organizat un solemn ceremonial pentru cinstirea memoriei acestuia.

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie alături de Excelența Sa, Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul, muftiul cultului musulman din România, Muurat Yusuf, directorul Centrului Cultural, Yunus Emre, precum și alți reprezentanți ai comunității turco-tătare din municipiu, au depus coroane de flori la busturile lui Mustafa Kemal Ataturk și al poetului național al tătarilor, Mehmet Niyazi. Momentul a reprezentat dovada eternului omagiu adus personalităților marcante ale comunității turco-tătare din Dobrogea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2946 secunde