Moinescu va candida pentru o funcție în Biroul Permanent Județean al PDL Constanța

2635
Fostul primar al municipiului Medgidia, democrat liberalul Dumitru Moinescu, a declarat că, pentru moment, își face evaluări în ceea ce privește posibila sa candidatură pentru conducerea Organizației PDL Medgidia. "Îmi fac evaluările, există încă discuții pe marginea persoanei care va candida", a precizat Moinescu. Cât despre colegii săi care se gândesc să intre în această cursă, pedelistul a menționat aici numele actualului lider al organizației municipale, anume Sanda Constantinescu, dar și pe cele ale consilierilor locali Camelia Pleșca, Georgiana Gheorghiu și Mircea Talașman, acesta din urmă fost viceprimar în timpul mandalului lui Dumitru Moinescu. În același context, fostul edil-șef al administrației publice locale din Medgidia a amintit și numele lui Gheorghe Borugă, general în rezervă.
După ce, inițial, Moinescu a fost ușor ezitant pe tema candidaturii sale pentru mandatul de președinte al pedeliștilor medgidieni, ulterior, el a mărturisit că își dorește să fie "în structura de conducere a PDL Constanța". Pe ce funcție? "Pe una importantă", a venit răspunsul său, fără, însă, a menționa dacă este vorba despre unul dintre cele două fotolii de prim-vicepeședinte sau de unul de vicepreședinte.
Dumitru Moinescu este și în prezent membru al Biroului Permanent Județean al PDL Constanța, cooptat în structura de conducere după ce, de la centru, s-a decis în urma scandalului din vara lui 2008 ca BPJ-ul să funcționeze în formulă extinsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2548 secunde