Moda candidaților impuși de la București a ajuns la Constanța. Cu cine s-a trezit PNL Constanța pe cap

2250
5
Moda candidaților impuși de la București a ajuns la Constanța. Cu cine s-a trezit PNL Constanța pe cap - profildecandidatla30deanitraiest-1474012010.jpg

Articole de la același autor

La fel ca celelalte organizații din țară și liberalii din Constanța se pregătesc pentru alegerile parlamentare. Dacă până acum PSD Constanța era filiala care "înghițea ca pelicanul" orice candidat impus de la București, iată că a venit și rândul PNL Constanța să adopte poziția ghiocelului. 


Mai exact, acestora li s-a impus ca tânăra Maria Gabriela Horga, fiica deputatului Vasile Horga, să ajungă cu orice preț deputat de Constanța. În consecință, pentru a fi siguri că nu vor da greș iar ordinul va fi executat, aceasta se va afla prima pe lista alegerilor parlamentare pentru Camera Deputaților la Constanța. 


Potrivit declarației de avere, la 30 de ani, Maria Gabriela Horga este deja milionară în euro după ce a avut mai multe contracte cu statul desfășurate prin intermediul firmelor unde este acționară.


Maria Gabriela Horga este căsătorită cu Alexandru Cârlig, fiul fostului comandant al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Ion Cârlig.


Potrivit surselor noastre, pentru a deveni constănțeancă pe plan politic, ea s-a înscris, recent, în PNL Constanța. Mai multe detalii despre acest subiect aflați în ziarul Cuget Liber de mâine. 


Comentează știrea

politica
16 septembrie 2016
bleah

MUlE !

MIHAI
16 septembrie 2016
O NOUA STEA PE FIRMANENT. . . .

A aparut din senin o stea liberala . Sau poate o cometa fara coada , cu plete . Ramane de vazut . Nu conteaza , important este ca are avere pe masura necesitatilor si moralei liberale . Stim de mult ca functiile se cumpara cu bani . Si domnitorii Tarilor Romanesti isi cumparau scaunele voievodale , obicei sanatos ramas pana in ziua de azi . In principiu nu avem nimic impotriva , si o vom vota daca ne invata si pe noi cum sa facem avere cu sau fara ajutorul politiei . Ne bucura faptul ca apare o noua clasa de politicieni , tineri , frumosi , bogati , cu relatii suspuse . Oricum , aparitia acestei stele de mare ( in sfarit am gasit termenul potrivit ) acvariul penelist din Constanta , plin de rechini si stiuci ca Hsaotti , Dragomir si Manea , s.a. se imbogateste . Exista totusi o problema . Apa din acvariu s-a mocirlit si fauna este in pericol . Cine limpezeste apa ? Poate dl Chitac , coleg si prieten cu Neptun . Puteam asemui organizatia liberala din Constanta cu grajdurile lui Augias care avea in ele 3000 de boi . Deoarece grajdul liberal tomitan are ceva mai putini nu va fi nevoie de Hercule si curatenia se va putea face , daca nu cu ajutorul votului cetatenilor , poate cu ajutorul firmei Polaris inainte ca aceasta sa ramana pe drumuri . Putem paria de pe acum ca daca dna Stea va ajunge in Parlament , va deveni imediat obiectul de studiu a DNA . Dar , poate ca nu va fi asa , si noua milionara liberala va dovedi ca doar cu astfel de parlamentari , nu se va mai fura ca pana acum . Cine poate sa stie ? Vom trai si vom vedea .

Palaz
16 septembrie 2016
La puscarie cu penalii astia !

Muiecucăcat și lu zdreanța asta și la tot PNL !

Hollywood
16 septembrie 2016
Milionară

Din contracte cu statul? Adică bani publici? Și vrea în Parlament ca să ce? Să încheie mai multe contracte pe bani publici? Băbăieți, voi chiar sunteți toți tâmpiți la PNL? Plm.

Leus
17 septembrie 2016
Candidat din Bucuresti

Alo , PNL ? Cum faceti ? Cine face listele pentru alegeri ? Cum poate cineva sa ajunga pe liste pe primul loc ? Aproba Adunarea generala ? Stabileste seful ? Ce prevede statutul in acest sens ?Eu nu inteleg !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4346 secunde