Mișcarea Populară, amânată până după alegerile locale

884
Mișcarea Populară, amânată până după alegerile locale - teodorbaconschi-1329914142.jpg
Prim-vicepreședintele PDL Teodor Baconschi a declarat că arhitectura Mișcării Populare va fi definită după alegerile locale, când fiecare partid va deconta un anumit rezultat.

"Arhitectura Mișcării Populare va fi definită după alegerile locale, când fiecare partid va deconta un anumit rezultat. Însă important este ca ea să aibă și o componentă civică, să atragă toate forțele, asociațiile profesionale, de ce nu, sindicatele, ONG-urile interesate în această direcție mare - adică finalizarea reformelor, continuarea unor politici publice care să țină sub control deficitul și care să nu ne expună la riscul unui scenariu grecesc", a declarat Baconschi.

Baconschi a adăugat însă, referindu-se la Mișcarea Populară, că aceasta este o necesitate tactică pentru că dreapta românească, divizată până acum în fel și chip, rămâne izolată în fața unei alianțe precum USL-ul, care, în ciuda lipsei de alternativă practică la guvernarea Boc și astăzi la guvernarea Ungureanu, este formată din nu mai puțin de trei partide care s-au coalizat.

"Deci este nevoie, pentru un echilibru al scenei politice, de o contrapondere", a spus Baconschi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : PDL Constanța invită la solidaritate
Pagina a fost generata in 0.4824 secunde