Mircea Geoană ar putea prelua președinția Comisiei de politică externă din Senat

211
Mircea Geoană ar putea prelua președinția Comisiei de politică externă din Senat - mirceageoana-1337345093.jpg
Senatorul independent Mircea Geoană ar putea prelua șefia Comisiei de politică externă din Senat, după numirea actualului președinte al comisiei, social-democratul Titus Corlățean, în funcția de ministru al Justiției, au declarat, astăzi, pentru Mediafax surse parlamentare.

Conform surselor citate, cel mai probabil, la prima ședință a conducerii Senatului, care va avea loc luni, Mircea Geoană va fi propus pentru a prelua șefia Comisiei de politică externă.

Mircea Geoană și-a dorit să ajungă la conducerea acestei comisii, au declarat pentru Mediafax surse parlamentare, care au relatat că susținerea din partea celorlalte partide pentru a primi acest post a fost discutată încă de la votul moțiunii de cenzură la adresa Guvernului Ungureanu.

Comisia de politică externă a Senatului a fost condusă din 2008 de social-democratul Titus Corlățean, actual ministru al Justiției.

Senatorul Mircea Geoană a fost președinte al Senatului din 2008 până în 2011, când grupul parlamentar social-democrat i-a ridicat sprijinul politic, în urma votului, locul său fiind luat de senatorul PDL Vasile Blaga.

Surse din PSD declarau, în 28 aprilie, pentru MEDIAFAX că Mircea Geoană ar fi adus cinci voturi la moțiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Ungureanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3568 secunde