Mircea Diaconu a inițiat un Pact pentru o Românie Verde și Curată

265
Fostul candidat independent la prezidențiale Mircea Diaconu a anunțat, ieri, că a inițiat un Pact pentru o Românie Verde și Curată, iar formațiunile Platforma Social Liberală și Partidul Neo Liberal s-au alăturat inițiativei sale. 


Totodată, Mircea Diaconu precizează că este și va rămâne independent și nu s-a înscris și nu se va înscrie în niciunul dintre partidele care au semnat sau vor semna pactul pentru salvarea naturii inițiat de el. 


"În campania pentru alegerile prezidențiale și nu numai, am propus 10 ani de oprire a defrișărilor pentru ca pădurea să se regenereze. În întâlnirile mele cu cetățenii, cei mai mulți fără culoare politică, am fost impresionat de sprijinul larg primit din partea lor pentru a da viață acestui proiect. Iată că astăzi, de ziua Unirii Principatelor Române, s-au alăturat inițiativei Platforma Social Liberală și Partidul Neo Liberal, care au semnat Pactul pentru o Românie Verde și Curată. Le mulțumesc pentru sprijin și îmi doresc ca un număr cât mai mare de cetățeni, asociații, partide să semneze pentru punerea în aplicare a acestui proiect de interes național. Acum, mai mult ca oricând, România are nevoie de regenerarea pădurilor și de o acțiune de curățenie generală, astfel încât copiii și nepoții noștri să se poată bucura de natura de poveste pe care am primit-o moștenire de la părinții și bunicii noștri", a transmis Mircea Diaconu prin intermediul unui comunicat de presă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5269 secunde