Ministrul Finanțelor, acuzat de Florin Cîţu că se împrumută cu dobânzi foarte mari

137
Ministrul Finanțelor, acuzat de Florin Cîţu că se împrumută cu dobânzi foarte mari - citucaciu-1642707361.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Florin Cîțu, este îngrijorat că ministerul Finanțelor, condus de social democratul Adrian Câciu, se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern, spun surse din partid. Criticile șefului PNL reprezintă un nou atac între partenerii de guvernare.

„Florin Cîțu a transmis în partid că este îngrijorat de faptul că Ministerul de Finanțe se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern. Iar o pierdere a încrederii agențiilor de rating înseamnă o explozie a dobânzilor”, spun surse din PNL.

Totodată, Cîțu susține că „există riscul ca românii să-și piardă casele, după ce am reușit să îi salvăm în pandemie prin măsurile luate, dar sunt loviți acum”.

Fostul premier atrage atenția că va fi nevoie de o rectificare bugetară înainte de luna august pentru că ministerele nu vor avea suficienți bani. „Este foarte important ca Guvernul să realizeze că este vital ca investitorii sa nu își piardă încrederea”, ar mai fi spus președintele PNL.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4556 secunde