Ministrul de Interne a decis: șefii Jandarmeriei, DESTITUIȚI!

222
Ministrul de Interne a decis: șefii Jandarmeriei, DESTITUIȚI! - ddd-1576851479.jpg
Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a destituit, vineri, pe șefii Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Constantin Florea și colonelul Grigore Ciaușescu, anunță Digi 24. La conducerea instituției au fost numiți colonelul Bogdan Enescu, în vârstă de 46 de ani și cu 23 de ani de activitate în Jandarmerie și colonelul Ionuț Câmpanu, comandant al contingentului de jandarmi români aflat în misiune internațională în Afganistan. 


Marcel Vela a spus despre Bogdan Enescu, noul șef al Jandarmeriei, că "nu a avut nicio legătură cu evenimentele din 10-11 august 2018". În privința lui Câmpanu, actualul șef adjunct al Jandarmeriei, ministrul Vela a apreciat că "are recunoaștere internațională și conduce un contingent". 


Șefii destituiți ai Jandarmeriei se vor întoarce la inspectoratele de unde provin, a spus Vela. "Domnul inspector general Florea se întoarce la unitatea de la Craiova și Ciaușescu se întoarce la Vâlcea", a precizat ministrul de Interne. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă organizată la sediul Ministerului de Interne. Comunicarea cu Jandarmeria a lăsat de dorit", a spus Vela, cu referire, în principal, la întârzierea cu care Jandarmeria a amânat desecretizarea, cerută de ministrul de Interne, a convorbirilor radio din timpul protestului de pe 10 august 2018.  


Ministrul Vela a mai spus că așteaptă din partea noii conduceri a Jandarmeriei să "repare imaginea acestei instituții".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9984 secunde