Ministrul Aurescu, vizită în Israel

92
Ministrul Aurescu, vizită în Israel - 20110321aurescu-1445262259.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, efectuează luni și marți o vizită oficială în Statul Israel, unde se va întâlni cu prim-ministrul și ministrul afacerilor externe Benjamin Netanyahu. 


Conform Ministerului Afacerilor Externe, în programul vizitei mai sunt prevăzute întrevederi cu președintele Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein, cu ministrul pentru egalitatea de șanse și cetățenii seniori, Gila Gamliel, cu ministrul pentru imigrație și absorbție, Zeev Elkin, cu ministrul adjunct al afacerilor externe, Tzipi Hotovely, cu membri ai Cabinetului israelian cu atribuții pe linie de securitate, precum și cu Isaac Herzog, președintele Partidului Muncii și liderul opoziției din Knesset. 


"Convorbirile se vor axa pe consolidarea relațiilor politico-diplomatice și pe diversificarea cooperării economice și sectoriale, mai ales în domenii precum: investiții, energie, turism, agricultură, cercetare și dezvoltare, cultură și educație, sănătate. O atenție particulară va fi acordată problematicii combaterii antisemitismului și promovării educației pe această linie", arată MAE. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5552 secunde