MIHAI TUDOSE, DESEMNAT PRIM-MINISTRU DE PREȘEDINTELE IOHANNIS

848
3
MIHAI TUDOSE, DESEMNAT PRIM-MINISTRU DE PREȘEDINTELE IOHANNIS - tudose-1498505807.jpg
Președintele Klaus Iohannis a anunțat că îl desemnează pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru, propunerea coaliției PSD+ALDE.


"Această criză prin care trecem — că este o criză politică — dăunează grav României, dăunează economiei românești, dăunează imaginii României în lume și opinia mea este (...) că această criză trebuie terminată foarte repede. Trebuie să avem cât se poate de repede un nou guvern, un guvern care începe să rezolve problemele care au rămas nerezolvate, respectiv problemele care au apărut din cauza acestei crize care a pornit în interiorul PSD. (...) Luând în considerare toate acestea și având în vedere că este nevoie urgentă de un guvern, îl desemnez pe domnul Tudose ca viitor prim-ministru, care va avea discuții în zilele următoare și se va prezenta cu o echipă guvernamentală în Parlament", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni, potrivit agerpres.


Potrivit șefului statului, PSD și ALDE susțin că au în continuare o majoritate în Parlament.


"Aceste două formațiuni s-au prezentat împreună la consultări și au înaintat o propunere în persoana domnului Tudose. Partidele din opoziție, în principal, nu au avut propuneri concrete pentru poziția de prim-ministru și din discuții nici nu a rezultat că ar exista o înțelegere politică între partidele din opoziție. (...) Eu solicit partidelor parlamentare, nu doar PSD și ALDE, să se apuce imediat de elaborarea unei agende care permite finalizarea procedurilor parlamentare în cursul acestei săptămâni", a arătat Iohannis.


Mihai Tudose a fost ministru al Economiei în guvernul Ponta și este în prezent membru în Comisia pentru politică economică, reformă și privatizare din Camera Deputaților, potrivit CV-ului publicat pe site-ul instituției.



Comentează știrea

Raspopitul
27 iunie 2017
Noul Mamulos

Noul Mamulos ,trebuie sa dovedeasca in urmatoarele luni ca merita incredrea lui Voda din Teleorman.Trebuie ca impreuna cu ceata de arnauti din parlament , Codrin Stefanescu,Serban Nicolae ,Iordache, Brailoiu sa treaca prin foc si sabie toata justitia Tarii Romanesti si sa scape cuplul penal din Teleorman ,Liviu&Bombonica de ocna. Tot in acest timp trebuie sa devalizeze impreuna cu viitorul vel-vistiernic bugetul tarii si sa-l trimita pe "Drumul cococnilor " : Elvetia- Brazilia-Dubai. PS.Dragnea l-a ales cu dedicatie ptr poporul roman pe acest Tudose,.va rog sa va uitati la figura lui.Are aceeasi fata tampa ca si alti PSD-isti de marca : Oprea,Dusa sau Dobre , Daea.Cu retardati de genul acesta poti devaliza tara , mai ceva decat a facut Mobutu cu Congo.Retardati de genul acesta , nu pun intrebari , ci executa ordinul.

unul
27 iunie 2017
vai si amar

Vai noua, invinsilor!

europeanu
27 iunie 2017
Hotii la parnaie !

cu fatza asta de drojdier are sanse sa salveze rrromania. Cu hotul dragnea in frunte vom avea multe succesuri. Mai lipseste inteligenta cristiana anghel din caracal si animalul de la agricultura. Un guvern de vis !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6111 secunde