Mihai Tudose, atac violent: Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD

351
Mihai Tudose, atac violent: Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD - tudose-1549295510.jpg
Fostul premier Mihai Tudose a declarat, luni, că PSD este în cădere liberă și probabil "își va încheia misiunea istorică".

"Atâta timp cât de un an de zile eu și alți colegi am tras niște semnale despre tipul de management, despre tipul de agendă publică înlocuită cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere internă, nu a fost nimic bine, totul e bine dacă spune cineva, evident că lumea nu mai suportă. (...) Un an de zile am tot încercat, am vorbit și public și epistolar, au fost scrisorile domnului Bădălău, doamnei Andronescu, au fost și luări de poziții publice... Vorbești cu extinctorul", a afirmat Tudose, la Parlament, întrebat în legătură cu plecarea sa din PSD.

El a spus că Partidul Social Democrat are deja o problemă cu majoritatea.

"Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD, poate asta e misiunea domniei sale. (...) Eu mi-am asumat. Am înțeles că cine nu este de acord cu domnul Dragnea și cu politica domniei sale trebuie să plece. Am plecat", a adăugat Tudose.

Întrebat cum ar caracteriza PSD, el a răspuns: "În cădere, din păcate în cădere liberă și dacă nu se trezește și e o treabă de lideri și încă doi - trei care îi țin isonul probabil că PSD își încheie misiunea istorică".

Mihai Tudose a demisionat din Partidul Social Democrat și s-a înscris în Pro România.

Sursă: Agerpres

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7302 secunde