Mihai Lupu, președintele tuturor primarilor. „Fondurile europene, șansa dezvoltării județului”

268
Mihai Lupu, președintele tuturor primarilor. „Fondurile europene, șansa dezvoltării județului” - pnlmihailupu2-1600885721.jpg
Candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, susţine că județul Constanța traversează una dintre cele mai nefericite perioade din istoria sa.

„Pârjolit de PSD, căpușat de baronii locali care l-au trimis acum pe Felix Stroe să candideze din partea social-democraților la șefia Consiliului Județean Constanța, județul nostru și locuitorii lui se chinuie să supraviețuiască. În cei 20 de ani de administrație PSD, Constanța a ajuns un județ suferind, o rană deschisă pentru România, o zonă pe care acoliții lui Felix Stroe au batjocorit-o și au prădat-o până când au adus-o în pragul sărăciei”, spune Mihai Lupu.

El a adăugat că administrația locală este ca mecanismul unui ceas, iar pentru a reînvia, Constanța are nevoie de o echipă puternică, decisă, de primari puși pe treabă și de un președinte al Consiliului Județean profesionist, un bun manager, de un lider.

„Îmi doresc să fiu un partener pentru primarii din Constanța, indiferent de culoarea lor politică. Obiectivul meu este să transform Consiliul Județean într-un actor implicat în dezvoltarea comunităților, prin susținerea investițiilor primăriilor, prin parteneriate. Pentru mine este foarte simplu, strategia mea pornește de la oamenii din cel mai greu accesibil sat din județul Constanța și merge până la nivel macro, la nivel de atragere de investiții. Însă primul pas este să ne uităm la calitatea vieții oamenilor de la noi din județ. În Constanța avem o structură socială extrem de contrastantă. Avem constănțenii înstăriți din zona urbană și avem constănțenii săraci din zonele rurale. Avem copii care se culcă flămânzi, care abandonează școala, avem școli cu toalete în curte. Și de aici pleacă tot pentru că, fără să oferim servicii de bază de cea mai bună calitate, mă refer la educație, la sănătate, nu putem fi competitivi pe termen lung. Administrația locală este ca mecanismul unui ceas – dacă toate rotițele sunt așezate corect, este suficient să miști una și tot angrenajul îți va arăta ora exactă”, a mai spus Mihai Lupu, candidatul Partidului Național Liberal la președinția Consiliului Județean Constanța.

(Comandat de Partidul Naţional Liberal Filiala Constanţa, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200012)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4628 secunde