Mihai Fifor: Astăzi începe regruparea; PSD rămâne în tranșee

153
Mihai Fifor: Astăzi începe regruparea; PSD rămâne în tranșee - jmg9ndqwjmhhc2g9otrizwjmnjexodhj-1570779409.jpg
Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, anunță că social-democrații au început regruparea după adoptarea moțiunii de cenzură și vor continua lupta politică din Opoziție.

"Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moțiunii, cei din Opoziție spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forță, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Așa este! Au toate motivele să se teamă! PSD rămâne în tranșee. Nu abandonăm câmpul de luptă. Vom lupta, în Opoziție și în campania electorală, pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetățeni", a scris Fifor vineri, pe Facebook.

În opinia sa, perioada următoare va fi caracterizată prin austeritate și haos, iar cetățenii vor avea nevoie nevoie de un reper pe scena politică.

"Se anunță nori negri de austeritate. Se va face simțită starea de haos și degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranța că nu e pierdut totul. Vom fi prezenți și vom lupta pentru voi. Depinde însă și de votul vostru. În noiembrie, puteți îndrepta ceea ce s-a întâmplat în Parlament! Aveți puterea de a vă apăra ceea ce ați câștigat în guvernarea PSD. Votul vostru poate schimba totul", a mai scris Mihai Fifor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8044 secunde