Mihai Bobe, de la Pro România: "De 20 de ani Constanța stagnează"

354
Mihai Bobe, de la Pro România:

Articole de la același autor

Președintele Pro România, filiala Constanța, deputatul Mircea Dobre, candidat la Primăria Constanța, Răzvan Filipescu, candidat la președenția Consiliului Județean și Mihai Bobe, numărul trei pe lista Pro România pentru Consiliului Local Constanța au organizat, vineri, o conferință de presă.

Încă de la început, Mircea Dobre și Răzvan Filipescu au spus că își doresc o dezbatere publică corectă, transparentă, bazată pe proiecte, cu principalii candidați la alegerile locale. Răzvan Filipescu i-a somat pe contracandidații PSD și PNL la Consiliul Județean să se întâlnească public și să discute concret pe proiecte. Acesta s-a mai referit la nemulțumirile oamenilor din HORECA, la situația disperată din agricultură, la faptul că încep școlile și nu se știe ce va fi, în ce condiții se vor desfășura alegerile locale. La toate aspectele menționate, Răzvan Filipescu vrea răspunsuri punctuale de la PSD și PNL.

"O să ajungem în data de 27 septembrie 2020, o să avem un rezultat politic. Lăsând la o parte cine va ieși primar, pe mine mă interesează ce se va întâmpla în Consiliul Local unde se iau deciziile majore. În 27 septembrie meteahna veche din 2000 în care doar primarul iniția și era tartorul Consiliului Local, se termină. Partidele politice au responsabilitatea ca pe 27 septembrie să vină cu soluții concrete", a spus deputatul Mircea Dobre.

"Sportul începe în curtea școlii"

Mihai Bobe a fost prezentat de Mircea Dobre ca fiind locul trei pe listele Pro România pentru Consiliul Local Municipal Constanța.

"M-am alăturat echipei Pro România în 2018 după o pauză de zece ani de politică. De 20 de ani Constanța stagnează. Voi milita pentru educație și pentru sport. Voi duce o negociere cu celelalte forțe politice să creștem standardele în școli pentru copiii noștri. Știm cu toții că laboratoarele au fost desființate. Actualii politicieni au permis transformarea lor în săli de clasă unde au aglomerat 35 de elevi. Perioada de Covid a venit ca o lecție pentru noi. Trebuie să despărțim clasele să nu mai fie 35 de copii", a spus Mihai Bobe.

Ca fost sportiv, Mihai Bobe a făcut referire la faptul că decidenții locali sunt de vină că tinerii nu mai fac sport și nu mai socializează, că-și petrec timpul prea mult pe tabletă sau pe telefon. Crearea unui Centru Civic cu spații de socializare pentru tineri este primul proiect anunțat de Mihai Bobe ca și consilier local.

"Este păcat că orașul nostru a dat nume mari în sportul mondial, cum ar fi Hagi, Halep, Ponor, Tecău iar noi nu avem baze sportive, nu avem un centru regional pentru copii. Revin la școală, sportul începe în curtea școlii unde ar trebui să existe terenuri de fotbal, de baschet."    



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6526 secunde